Bezárás

Szigetszentmiklós, Pest megye

Eladó ipari terület
Telekterület 20 244 m²
Ár 390 millió Ft
  • Térkép
Szarvas Ingatlan
06 30 431 ···
 
Szarvas Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó ipari terület

Kilátás nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Szigetszentmiklós „Sáméhegyi-dülő” részén az M0 autóút, Csepeli út közvetlen közelében eladó egy 20.244 nm-es külterületi telek.
Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan kiemelkedő értékű Nyugat-Európát, Kelet-Európát összekötő tranzit útvonal mellett található mely kifejezetten alkalmassá teszi a területet vállalkozási, kereskedelmi szolgáltató, ipari tevékenység végzésére.

A vízellátás az ingatlan előtt található főútvonal mellett húzódó vízvezetékre, vagy az M0 autóút felől lehet rácsatlakozni a vízvezetékre. Szennyvízelvezetés a területen jelenleg nincs, mivel a terület eddig mezőgazdasági művelés alatt volt. A területen keletkező szennyvizek ráköthetőek és eljuttathatóak a meglévő tisztítótelepre. Villamos energia ellátás a területen 2db 20kV-os légvezeték-hálózat halad keresztül. Ezek a vezetékek alkalmasak arra, hogy oszloptranszformátorok beépítésével biztosítani lehessen a szükséges villamos energiát a tervezett ingatlanokhoz. A TIGÁZ-al történt előzetes egyeztetés szerint van mód a terület gázenergiával történő ellátására.

Csepelről a fél óránkét induló volán busz járataival 15 perc alatt elérhető az ingatlan, a buszmegálló 500 m-en belül megtalálható.

Az épület alkalmas logisztikai, ipari, kereskedelmi tevékenység végzésére.

Az ingatlan Per és tehermenetes!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 431 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?