Szigetszentmiklós, Leshegy ipari park Eladó telephely
Alapterület 2412 m2
Telekterület 5430 m2
Azonosító: 28273358
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 481
Eladó telephely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Szigetszentmiklóson az MO-ás autópálya csepeli lehajtótól kb 1 km-re aszfaltos úton megközelíthető 2412 nm-es több épületből álló telephely (raktár, irodaépület) 5430 nm területen eladó.
A terület nagy része térkővel ellátott, a teljes telephely kamerával felszerelt, kamionnal egy 9 méter széles motorizált, távirányítóval ellátott kapun és egy 10 méter széles lakattal lezárt hátsó teherkapun is be lehet jutni. A területen három felépítmény található.
Raktár 1786,09 nm vasbeton szerkezetű, 10 méter belmagasságú, 6 db tetőablakkal rendelkezik.
A két 5 méter magas 5 méter széles, személybejárós, panoráma kialakítású, motorizált ipari kapunak köszönhetően ez a terület osztható, több részre leválasztható.
Burkolata csiszolt betonfelület padlófűtéssel.
Műhely 168,18 nm padló burkolata szintén csiszolt beton padlófűtéssel, ide is egy személybejárós, motorizált ipari kapun juthatunk be, illetve egy ajtón keresztül átjuthatunk a raktárhelyiségbe is. Ebben a helyiségben található még egy öltöző, zuhanyzó, wc kerámia burkolattal, ezen kívül itt még egy gépészeti helyiség is van ahol az indukciós gázkazán található.
A műhelyen keresztül egy lépcsőn lehet feljutni az emeletre a felső, összesen 153,21 nm-es irodához mely jelenleg 3 darab összkomfortos szolgálati lakásnak van kialakítva.
A második épület a kétszintes irodaépület.
Földszint 156,66 nm egy kisebb és egy nagyobb irodahelyiségből, egy konyhából, egy mosdó helyiségből (melyben két külön wc és zuhanyzó található) és egy nagy nyitott irodahelyiségből áll.
Az alsó szinthez még nagyméretű fedett terasz is tartozik.
Emelet 148,27 nm három iroda helyiségből és egy nagy nyitott térből áll, teakonyhával, wc-vel, mosdóval. A földszinti és az emeleti iroda tégla szerkezetű, fagerendás, cserép fedésű, átfolyó rendszerű gáz kazánnal fűtött, riasztórendszerrel és légkondicionálókkal ellátott.
Mindkét irodahelyiség a sok, ablakoknak, ajtóknak és a kerámia padlóburkolatoknak köszönhetően világos és modern. Az irodához 6 parkoló tartozik.
Áramellátás 3 x 63 A
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését kérem hívjon, szivesen segítek.
Üdvözlettel! Blank Lászlóné

Tovább olvasom expand_more A(z) Vizpart Ingatlan Iroda weboldala open_in_new
Térkép Szigetszentmiklós, Leshegy ipari park
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 323,38 ezer Ft/m²
Szigetszentmiklós 191,83 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 481
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch