Szigetmonostor, Központi rész

Eladó műhely
Szigetmonostor, Központi rész
Alapterület
139 m²
Telekterület
2028 m²
Azonosító: 32444621
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó műhely

Leírás

JÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG A DUNAKANYARBAN

Szigetmonostoron egy 139 nm-es autószerelő műhely, 5m-es belmagassággal eladó. A műhely személygépkocsi szervízeléstől a kamionig minden jármű kategóriához alkalmas. A település egyedüli ilyen kategóriájú műhelye.
Az összközműves, fűtött műhelyt jelenleg bérlő használja, amit a továbbiakban is szívesen bérel.
Az értékesítés kizárólag az azonos telken lévő családi házzal együtt lehetséges.


Amit a házról tudni kell:
Szigetmonostor központi részén eladó egy 1998-ban épített, két szintes, 300 nm-es családi ház.
A ház földszinti része 2018-ban teljes felújításon esett át, ez az esztétikai felújításon túl a víz-és elektromos hálózat cseréjét is érintette.
A 21 nm-es konyha-étkező új bútort kapott, a majdnem 25nm-es nappali, a 17nm-es háló, a több mint 14 nm-es fürdőszobába új burkolat került, belső ajtókat cserélték. A szobák laminált parkettásak, az egyéb helyiségek járólappal burkoltak. Ezen a szinten van még egy gardrobe szoba és egy önálló WC is.
A 65 nm-es teraszről Pilisi panorámában gyönyörködhetnek.
Fűtése, meleg víz ellátása gáz-cirko kombival, de egy norvég vaskályha is üzemeltethető a nappaliban. A hőleadók radiátorok, ablakok fakeretes thermo üveggel. A házon 8 cm-es dryvit szigetelés van.
A szuterén részen egy nappali, három fél szoba, fürdőszoba, WC, több mint 30 nm-es kertkapcsolatos konyha-étkező került kialakításra. Ez a szint nem került felújításra. Az udvarról önálló bejárattal rendelkezik.
A ház és a műhely 165 Mft irányáron eladó.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel