Szentgál, Veszprém megye Eladó különleges terület
Telekterület 64731 m2
Közvetítői azonosító: COM M216002 Azonosító: 32906779
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 885
Eladó különleges terület
Kilátás nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Kilátás nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Leírás

Szentgál, Veszprém megye 6,5 ha külterületi ingatlan épületekkel eladó!
Az ingatlan Szentgál belterületi részétől Ny-i irányban található, attól egy út választja el, a többi irányból külterület öleli körbe. DNy-i oldalon is egy földes út határolja, megközelítése ezáltal kifejezetten előnyös. A két helyrajzi számon nyilvántartott, egymással szomszédos eladó terület nagysága összesen 64.731 nm, besorolása „kivett major”. Az ingatlanon több épület is található, ezek összes alapterülete 5.480 nm, melyeket eredetileg mezőgazdasági célra használtak. Az épületek a jelenlegi megnevezésükkel, a mellékelt térképen jelölt sorszámuk szerint az alábbiak:
1.Bárányhizlalda740 nm
2.HSZV épület1827 nm
3.100 vagonos tároló1080 nm
4.3 db juhhodály (4-6)1833 nm
Az épületek jó statikai állapotban vannak, új rendeltetésükhöz igazodva célszerű felújítást igényelhetnek. Víz és villany jellemzően bevezetett, nagyobb tervezett fogyasztás esetén az energiaellátást újra ki kell építeni. Gázhálózat a telekhatáron elérhető.
A terület belsejében szigetszerűen egy más tulajdonban lévő bútoripari vállalkozás működik, neki az ingatlanon „Átjárási szolgalmi jog” van bejegyezve.
Az ingatlan Ny-i része legelő jellegű, a D-i része jelenleg beépítetlen. Az épületek környékén nagy felületű térbetonozott részek találhatók, a középső szabad részen jelenleg ömlesztett anyag tárolása és rakodása folyik. Itt a jelenlegi bérlő egy mobil üzemanyag kutat is üzemeltet. A művelés alól kivett külterületi ingatlan széles jövőbeli hasznosítási lehetőséget kínál. Az eladó a két területet elsődlegesen egyben kívánja értékesíteni.
További információkért hívjon bizalommal!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szentgál, Veszprém megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 885
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch