Bezárás

Szentes, Ady Endre utca

Eladó családi ház
Alapterület 207 m²
Telekterület 1 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
06 30 514 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Helytörténeti szempontból is értékes Szentes belvárosában, az Ady E. utcai üzletsoron, frekventált helyen található, - információink szerint - 1870-ben épült - kuriózumként akkor - emeletes polgári ház, melyet Szentes város porcelán-, és üvegkészítő mestere, Mócz Kálmán építtetett olyan elrendezéssel, hogy az emeleten kialakított  lakásban éltek, az alatta lévő üzlethelyiségekben pedig működtették a boltot. :) 

Az emeleten lévő 125 m2-es, napfényes, beleszeretős lakás régóta nem lakott, felújításra, korszerűsítésre szorul. Tágas helyiségei, adottságai miatt, remekül érvényesíthető a polgári stílusra jellemző belsőépítészet. A lakásban víz-, és villanybekötés van jelenleg, a gáz-, és csatornarendszer bekötése az udvarból (vagy az üzletekből) oldható meg.

A földszinten 1 db 44,5 m2-es és 1 db 38 m2-es üzlethelyiség van, melyekben gázkazán biztosítja a központi radiátoros fűtésrendszert, és víz-, villany-, csatornarendszer is üzemel.  

Az utcafronti részen, 15 éve új nyílászárókkal szerelték fel az üzlethelyiségeket, valamint a lakást is, egyebekben az üzlethelyiségekben a villanyrendszer is megújult.

Az ingatlan udvarán rendelkezésre áll, egy összességében 110 m2-es, több helyiségből álló, raktározáshoz alkalmas melléképület.

Egyedi lehetőség a belvárosban ez a komplexum, hiszen számos módon hasznosítható: jelenlegi formájában lakás és üzletként/vállalkozásként, akár az egész vállalkozásként, vagy több lakásként is. Továbbá akár intézményként, pld. egészségügyi, oktatási vonalon is kiváló az elhelyezkedése és a mérete.

Frekventált és befektetés szempontjából is időtálló ingatlan, melynek eszmei értéke is figyelemre méltó.

Tehermentes!

Az ingatlanra vonatkozó egyéb információkról, részletekről szívesen adunk tájékoztatást.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 514 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk