Szentendre, Kálvária út 26.

Eladó ikerház
Új építésű
Szentendre, Kálvária út 26.
Alapterület
139 m²
Telekterület
435 m²
Szobák
4
Azonosító: 32357003
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ikerház

Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2022
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (cirko), padlófűtés
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
25 E Ft/hó
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Kedves érdeklődő! Beruházótól közvetlenül eladásra kínálom a képeken látható ikerház mindkét felét. A jelenleg üres lakóövezeti telek 870 négyzetméter méretű, Püspökmajoron található. Kiváló elhelyezkedésű, nyugodt kertvárosi részen található, viszont mégis közel van a városhoz. A környéken kiváló az infrastruktúra, pár száz méterre óvoda, iskola és gimnázium is található. Ezen kívül uszoda, konditerem, boltok szintén sétatávolságra helyezkednek el.

Az építkezés 2 hónapon belül megkezdődik, a teljes tervdokumentáció elkészült, a jogerős építési engedély megvan, e-napló megnyitva. Várható átadás 2022 első féléve.

A lakóházat magas műszaki tartalommal tervezték, tekintve a külső nyílászárókat, beltéri ajtókat, burkolatokat, szanitereket. A főfalak 30-as porotherm téglából épülnek és 10 centis hőszigetelést kapnak. Fűtését és melegvízellátását kombinált gázkazán biztosítja, előbbit padlófűtéssel, utóbbit melegvíztárolóval párosítva. Klíma beépítése szintén tervezett, továbbá kaputelefonnal és riasztórendszerrel is felszerelik.

Az épület esztétikáját tekintve hibrid jellegű, ugyanis egy része hagyományos nyeregtetővel épül, amely részeken a belmagasság 2,7 méter lesz, a nappali viszont 4 méteres belmagassággal és lapostetővel rendelkezik, ami gyakorlatileg egy minimál stílusú kocka jelleget képvisel. A nagyméretű és megfelelő számú külső nyílászáró miatt, a háznak ezen része rendkívül világos és tágas lesz, kellemes kilátással a saját kertre.

Az egyes számú ház alaprajzát tekintve, ha a bejárattól indulunk, akkor egy előtéren keresztül beérünk egy közlekedőbe, amelyből balrafordulva megközelíthető a nappali. Innen nyílik a konyha, amihez egy kamra kapcsolódik. a bejárattal szemben helyezkedik el az első hálószoba. Háttal állva a nappalinak elindúlva a folyoson a hálót elhagyva, jobb kézre és bal kézre is 1-1 fürdőszobát találunk, továbbhaladva pedig a második és harmadik hálószobát. Ehhez az oldalhoz tartozik egy hatalmas saját zárt páció, egy oriási térkövezett terasz, mely a nappaliból közelíthető meg, továbbá egy két autó tárolására alkalmas saját telken belüli térkövezett beálló. Az idetartozó privát zöld kert rész 222 négyzetméter. A két ház ikerház jellegét a a külső tárolóknál történt csatlakozás adja. Csak és kizárólag itt találkozik a két épület, ezzel a megoldással sikerült megadni a teljes intimitást és a különálló családi ház érzetét.

A második számú ház alaprajzát tekintve, ha szintén a bejárattól indulunk, akkor az előtérből jobbra nyílik az első és a második hálószoba, balra pedig egy külön WC. A folyosón szemben található az egyik fürdőszoba. Balrafordulva megközelíthető a nappali, innen nyílik a konyha és egy háztartási helység. Továbbhaladva pedig a másik fürdőszobába és a harmadik hálószobába juthatunk el. A terasz itt is a nappaliból közelíthető meg, két autós beálló pedig ehhez a házhoz is tartozik, ahogyan a tároló is. Itt ugyan nincs meg a hangulatos páció, viszont a privát zöld kert mérete 374 négyzetméter.

SZERETNÉM KIEMELNI, HOGY A LEÍRÁSBAN SZEREPLŐ ÖSSZES TÉNYEZŐT TARTALMAZZA A MEGADOTT ÁR, AMI AZT JELENTI, HOGY NINCSENEK REJTETT PLUSZ KÖLTSÉGEK. EZÉRT AZ ÖSSZEGÉRT A VEVŐK EGY KULCSRAKÉSZ HÁZAT KAPNAK KERTTEL, TERASSZAL, KERÍTÉSSEL, AUTÓBEÁLLÓVAL EGYÜTT.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését kérem keressen a hét bármelyik napján.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel