Bezárás

Szentbékkálla, Veszprém megye

Eladó külterületi telek
Telekterület 1 627 m²
Ár 3,5 millió Ft
  • Térkép
Bánhegyi Attila
06 20 918 ···
Kormorán Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Az ingatlan Szentbékkálla külterületén található. A templomtól gyalogosan 10 perc, gépkocsival 3 perc alatt elérhető. Az egy helyrajzi szám alatt nyilvántartott 696 nm gyümölcsös és út + 931 nm fásított terület, összesen 1627 nm-es zártkert a Káli-medencéhez tartozó település remek környezetében.
Az ingatlan elhelyezkedéséből nem csupán a különleges panoráma adódik, hanem a viszonylagos éghajlati védettség is. (A település kis kiterjedésű határa körben erdős, dombos és csak dél felé nyitott, melynek következtében évente mintegy kétezer órányit süt itt a nap.)
A legalább 1000 négyzetméter nagyságú (azonos művelési ágba tartozó) területen legfeljebb egy darab, tárolás célját szolgáló gazdasági épület és egy terepszint alatti pince helyezhető el, 3%-s beépíthetőséggel. Ha az egész területet ki szeretné vonni a művelés alól, akkor a földrészletet „kivett területként” fogják nyilvántartani. A művelési ág megváltoztatása céljából a körzeti földhivatalhoz kell fordulni.

Az ingatlan (így) remek pihenőhely lehet, illetve aktív kikapcsolódásra (és/vagy gazdálkodásra) alkalmas bázis, hiszen a környéken ismerten sok a természeti látnivaló, a megismerni, felfedezni való hely. További információkért keresse irodánkat.Kapcsolat a hirdetővel

06 20 918 ···
Üzenetet küldök