Bezárás

Szekszárd, Tolna megye

Kiadó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 200 m²
Ár havonta 245 000 Ft
  • Térkép
Rónai Krisztina
06 30 796 ···

Kiadó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981-2000 között
Emelet nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Oktatótermet vagy irodahelyiséget keres?

Szekszárd központhoz közeli részén pár éve felújított, eredetileg oktatóteremnek kialakított helyiséget kínálok alkalmi vagy hosszabb távú bérbevételhez.

Szekszárd központhoz közeli részén pár éve felújított, eredetileg oktatóteremnek kialakított helyiséget kínálok alkalmi vagy hosszabb távú bérbevételhez.

Az ingatlanban egy nagyobb terem, WC, fürdőszoba, konyha és 2 szoba lett kialakítva, mely 4-6 fő befogadására alkalmas, így több napos oktatás esetén a szálláslehetőség is megoldott. A terem összesen 15 fő befogadására alkalmas, emellett projektor/vetítő és tábla is biztosított.

Alkalmi bérbevétel: 50.000 Ft/nap

Rendszeres bérlés: 245.000 Ft/hónap +rezsi

Parkolás zárt udavaron megoldható.

Ajánlom cégeknek, kiscsoportos foglalkozásokra, tanfolyamhoz, szakképzéshez, állásinterjúkra, nyelvtanfolyamokhoz.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére.Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?