Bezárás

Szekszárd, Tolna megye

Kiadó telephely
Alapterület 8 m²
Telekterület 71 000 m²
Ár havonta 12 800 Ft
  • Térkép
Görög Zoltán
06 30 517 ···
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ)
Üzenetet küldök

Kiadó telephely

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs
Szekszárdon, a város északi határán lévő, kiváló közlekedéssel rendelkező telephelyünkön kiadásra kínálunk irodákat,raktárat és műhelyet.
A telephely 71000 m2-es alapterületű, parkosított és 24 órás portaszolgálattal müködik, mely a rezsidijakkal együtt benne értendő a bérleti díjban.A telephelyen kiadók az A, B, C és D épületek.

Az "A" Épületben földszinti és emeleti irodahelyiségek kiadók.Az irodák 8m2-30m2 nagyságúak.
Az irodák légkondicionáltak. Mindegyik iroda külön bejáratú, de vannak egymásba nyílóak is.
Az irodák bérleti díja 1600 ft/m2/hó+ÁFA. A bérleti díj tartalmazza a rezsiköltséget.

A "B" Épület az "A" épülethez udvari, fedett közlekedővel összekapcsolt könnyűszerkezetes, klimatizált épület, melyben 13 db irodahelyiség és 1 db tárgyaló található.Az épület 321 m2-es alapterületű.
Az bérleti díj 1400 ft/m2/hó+ÁFA

A "C"Épület egy 406 m2-es alapterületű hidegraktár/műhely/15,08 m2 egyéb helyiséggel, 16,52 m2 külön bejáratú tárolóval és további szociális helyiségekkel. (Alaprajzon az 1-9. sz. helyiségek). Kiadásra kínált terület összesen: 465,07 m2
Az ingatlanhoz 3 kapubejárat tartozik:
-a legnagyobb kapubejáró 5 m magas és 4 m széles Hörmann típusú kapu (elektromos, újszerű).
-további két kapubejáró magassága 2,8 m, szélességük 4,8 m
A raktárhelyiség belmagassága 8 m. A belmagasságnak és a kapuknak köszönhetően a hidegraktár targoncázható, kistehergépjárművek (dobozos autók) is be tudnak állni.
A hidegraktár aljzata betonozott, aknával nem rendelkezik, igény szerint polcozható.
A víz- és áramfogyasztást mérőórával mérjük és a mindenkori aktuális egységáron továbbszámlázzuk a bérlő felé.
A 15,08 m2-es helyiség irodaként is funkcionálhat, melynek fűtése - a szociális helyiségekkel együtt - bérlői igény szerint megoldható villanyradiátorral.
A telek közvilágítással rendelkezik, ügyfélforgalom bonyolítására kiválóan alkalmas, kis- és nagykereskedések jelentkezését is várjuk.
A bérleti díj: 700 Ft/m2/hó + ÁFA

A "D" Épület egy 365 m2 nagyságú, téglafallal leválasztott, külön bejáratú, nehézgépek szerelésére, tárolására alkalmas csarnokhelyiség. 13,84 m2 iroda és 8,45 m2 szociális helyiség a raktárral együtt kiadó. (Alaprajzon 1 és 4, 5. sz. helyiségek)
A csarnok belmagassága 7 m. A legnagyobb kapu magassága 4,5 m, az ingatlan további 4 bejárattal rendelkezik, melyek egyenként 3,5 m magasak. A belmagasságnak és a kapuknak köszönhetően targoncázható, kistehergépjárművek (dobozos autók) is be tudnak állni.

2 aknával rendelkezik, ezért kamionok, nagyobb teherautók, nehézgépek szerelésére kiválóan alkalmas csarnok.A víz- és áramfogyasztást mérőórával mérjük (fűtés sajnos nem biztosított), és a mindenkori aktuális egységáron továbbszámlázzuk a bérlő felé.
A bérleti díj: 700 Ft/m2/hó + ÁFA

Kapcsolat a hirdetővel

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége (MIOSZ)
Az iroda összes hirdetése
06 30 517 ···
Üzenetet küldök