Bezárás

Szekszárd, Lehel utca

Eladó tégla építésű lakás
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 70 m²
Szobák száma 2 + 2 fél
  • Térkép
06 30 648 ···
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei nincs megadva
Lift nincs
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás nincs megadva
Kilátás panorámás
Erkély 4 m²
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér tetőtéri
Parkolás utca, közterület - ingyenes
TISZTELT CSALÁDALAPÍTÓ FIATALOK!
SZERETNÉTEK egy rátok szabott ÚJ ÉPÍTÉSŰ OTTHONT?
Rendkívül kedvező elhelyezkedését a sárga nyíl mutatja a panoráma képen.

Az új családtámogatásoknak köszönhetően 28 M Ft-os AJÁNDÉK állami támogatással és csak 8 M Ft-os (3%-os fix kamat) CSOK hitellt vállalva, zéró banki törlesztő részlettel (3 gyermek vállalásánál)?

Vagyis úgy, hogy az állam fizesse ki helyettetek a vételár döntő hányadát, mert csak pár milliós a saját erőtök, vagy csak kevés szülői segítségetek van?
S a saját plusz pénzetek, jövedelmetek inkább majd a gyereknevelésre, nyaralásokra, tartalékokra és az egyéb kiadásaitokra maradjon meg, a saját döntésetek szerint beosztva?

Ha a fentieket 3 gyermeket tervező fiatal családként olvassátok, akkor a lenti ajánlatom van számotokra:
(De ha csak két gyermeket terveztek, akkor is jó lehet számotokra kissé nagyobb önrésszel. Vagy akkor is, ha már részben megérkeztek a kisgyermekek:).
1.
Korrektség jegyében a negatívként értelmezhető alapadottságokkal kezdem
- Lehel utcában, egy családi ház beépíthető tetőterének megvásárlására van lehetőséged azért, hogy ott saját magad alakítsd ki az új otthonotokat
- Ez így már nem egy családi ház, hanem egy kétlakásos társasház egyik kialakítandó felső lakása, s így kert sem tartozik a vadonatúj ingatlanhoz
- Két szinten közel 90 nm-eres bruttó alapterületre van beépítési lehetőséged, de ennek a nettó hasznos alapterülete 70 nm-ert tehet ki összesen (a maximális támogatásokhoz 60 nm-ert meghaladó új építésű lakás szükséges)
2.
S mi szól amellett, hogy ezt a lehetőséget ne más fiatalok, hanem Te és a Párod használjátok ki mihamarabb?
- Költségileg egy másik új otthonhoz képest nem kell telket venned (10-20 millióért jó helyen), nem kell az alapozás és falazatok jelentős költségterheit megfizetned. Ami viszont felmerül előkalkulációm alapján a tetőtér beépítésnél is: nyílászárók kb 2 M Ft, belső elhatárolók szigetelés kb 2 M Ft, Szaniterek, belső burkolatok 2 M Ft, önálló bejárat 1,5 M Ft, fűtés + egyéb vezetékek 3,5 M Ft, egyéb váratlan1 M Ft. Szumma 12 M Ft becslési érték a tetőtér vételárán felül. (A 12 M Ft természetesen a saját munkával való hozzájárulás, az anyag és szakember választások függvényében lehet akár több, vagy kevesebb is)
- PANORÁMÁS ÚJ OTTHONOD lehet, amelyben a mindennapjaidban a Kálvária hegy jó környékéről tekinthetsz le -akár a karosszékedből lenézve- a városra
- A családtámogatásokat elemző közgazdászként tanácsokkal tudok segíteni nektek abban, hogy a saját élethelyzetetekre tekintettel a lehető legnagyobb arányban felhasználhassátok az állami ingyen milliókat az új otthonotok megteremtésekor!
- Tudtok úgy gyermekeket vállalni, hogy amíg az egyikőtök otthon van a születendő kisgyermekkel, addig a dolgozó férj jövedelméből is kijöhettek, mert az új lakásotok csak kisebb költséget jelent majd a családi kasszátok kiadásaiban!
- Az új lakás egy 80nm-eres alsó szint tetőterének beépíthetőségét jelenti oly módon, hogy a magas tetőgerincnek köszönhetően a gyermekek önálló kis szobái a lakás belső második szintjén is kialakíthatók
- Olyan élhető biztonságos kis utcában lakhattok majd, ahol a gyermekeidet nyugodtan engedheted ki focizni, biciklizni. Sőt a babakocsit is úgy tologathatod majd új apás és új anyás boldog státuszodban, hogy közben jó környéken, normális emberek közt lakva, tiszta levegőn Te magad is szívesen sétálgatsz majd
- Ha megnézitek a térképen (és személyesen) hol van Lehel utca, akkor meggyőződhettek arról, hogy milyen jó és csendes az utca annak ellenére, hogy szinte a központban van Ez utóbbinak minden kényelmi előnyével (többek közt normális lehetőség van arra, hogy a suliba gyalog mehetnek majd a gyerkőcök, ha pl.önállóságra akarod nevelni őket felsős korukban, De a Garay Gimi is csak kb5-8 perc gyalog)
- Olyan helyre költözhetsz majd be, ahol nincsen falszomszédod, ami egy klasszikus társasházban néha igencsak kényszerű "együtt élést" jelent.
- Lakásodnak saját bejárata lesz, így még lépcsőházban se kell összefutnod senkivel akivel te nem szeretnél találkozni.
- Mivel hirdetésemre jelentkezve egy üres, szabadon variálható tetőteret vásárolsz meg, így a saját és a családod igényeire szabhatod a lakás belső tereit, s nem egy kész új lakás adott kialakítását kell kényszerűen elfogadnod
- Ingyenes parkoló van kialakítva a ház előtt, ahol a család több autójával is nyugodtan parkolhatsz. Mert a belváros közelsége miatt, úgyis inkább majd sokszor sétával teszed meg azt a pár száz métert, amivel szinte mindent elérhetsz könnyedén a belvárosban. Stb.


ÖSSZEGEZVE:
RENDKÍVÜL JÓ HELYEN, A CSALÁDTÁMOGATÁSOK OPTIMÁLIS FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGÉVEL, EGY PANORÁMÁS TETŐTÉRBEN LEHET AZ ÚJ LAKÁSOTOK!
AMELY A SAJÁT IGÉNYEITEK ALAPJÁN BOLDOG CSALÁDI KÖRÜLMÉNYEKET BIZTOSÍTHAT!
RÁADÁSUL ( az államnak köszönhetően) NAGYON KIS ANYAGI RÁFORDÍTÁSSAL.
TERMÉSZETESEN EZ CSAK A BIZTOS ÉS JÓ SAJÁT TULAJDONÚ LAKHATÁS ALAP HÁTTERÉT JELENTI! S A CSALÁDOD BOLDOGSÁGA ETTŐL FÜGGETLENÜL A MAGAD FELADATA LESZ! DE EZ UTÓBBIT IS SOKKAL KÖNYEBB OLYAN ÉLHETŐ JÓ KÖZEGBEN MEGÉLNI, AMIT AZ EGYLEHETŐSÉGES AJÁNLATOM BIZTOSÍT SZÁMODRA.

Ha úgy érzed soraim neked szóltak, akkor hívj gyorsan mihamarabb, nehogy más valósítsa meg azt az álmot, amit te magad szeretnél a saját családodnak biztosítani.

A figyelmeteket pedig nagyon köszönöm, hogy végig olvastátok a fentieket!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 648 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk