Bezárás

Szekszárd, Külterület

Eladó tanya
Alapterület 44 m²
Telekterület 2 451 m²
Szobák száma 1 + 1 fél
  • Térkép
Szekszárd Széchenyi u 43 iroda
06 70 708 ···
OTP Ingatlanpont Nyugati régió 2
Üzenetet küldök

Eladó tanya

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés elektromos, egyéb
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás udvari beálló
Szekszárdon az Árnyék dűlőben eladásra kínálunk 2500 nm-es telken található tégla falazatú, beton alapon álló lakhatásra alkalmas tanyát, mely művelési ág alól kivett zártkerti ingatlan. A ház belülről teljesen felújított, új vizesblokk és konyha került kialakításra, a hálószoba szőnyeg, a többi helyiség laminált és vinylpadló borítást kapott. Kívülről megkezdődött a szigetelése, ennek befejezése az új tulajdonosra vár, amihez rendelkezésre áll a szigetelőanyag. A tető jó állapotú, az épületben új nyílászárók és új elektromos hálózat van, valamint a házban és a telken futó víz-és szennyvízvezetékek is újak. A fűtés kandallóval, illetve klímával és elektromos fűtőpanelekkel megoldott. Könnyűszerkezetes technológiával beépítésre került a terasz, melyben padlófűtés (Infra fűtőfilm) biztosít kellemes meleget. Innen kilépve a Sióra néző csodás panoráma tárul elénk.
A telek a Bor utca felől is megközelíthető, innen akár egy belső út kialakításával is feljuthatunk a házhoz. Található a telken még egy használaton kívüli tégla pince, valamint a ház felett zúzott köves parkoló.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Szekszárd Széchenyi u 43 iroda
A referens összes hirdetése
OTP Ingatlanpont Nyugati régió 2
Az iroda összes hirdetése
06 70 708 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk