Bezárás

Szekszárd, Lehel utca 6.

Eladó házrész
Alapterület 103 m²
Telekterület 266 m²
Szobák száma 2 + 1 fél
Ár 19,5 millió Ft
  • Térkép
06 30 300 ···
Üzenetet küldök

Eladó házrész

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko), cserépkályha
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás nincs megadva
Ön hol élne szívesebben?
Lakótelepen vagy a város egyik legszebb kertvárosi részén, mindenhez közel?
Egy lakásban, sok szomszéddal, közös költséggel és közös gondokkal vagy egy olyan lakásban, aminek saját kertje, csak egy-két szomszédja van, közös költségek és közös gondok nélkül?
Szeretne kutyát, de nincs hova kiengedni az udvarra?
Szeretne gyereket, de kertben és nem a négy fal között szeretné felnevelni?
Szeret barkácsolni, de nincs hol?
Szekszárdi létére szeretne egy borospincét?
Ha ezek a kérdések Önben is megfogalmazódtak, kérem tekintsen erre az ingatlanra, mint lehetőségre, ahol élhető életet élhet - mindössze egy panellakás áráért.

Szekszárd, Béla térhez közeli csendes utcában eladó egy családi házrész a hozzá tartozó kizárólagos használatú és tulajdonú kerttel.

A ház jelenleg három önállóan értékesített részből áll. A szomszéd részek adatait, árát jelen ajánlat nem tartalmazza. Jelen eladó házrész külön helyrajzi számon lévő önálló telken áll, a ház másik szomszédja felől szolgalmi úton át járható be. A dél-keleti tájolású kert a ház másik részéhez tartozó kerttel jelenleg egybenyitott, rendezett, de igény esetén a telekhatáron leválasztható.

A házrész önállóan és a szomszéd házrésszel együtt egyben is eladó, így az egész ház a hozzá tartozó kerttel is egy tulajdonban egyesíthető. Az egyesített házban a gépkocsi beállás és garázs is megoldható.

A lakás 2 bejárattal rendelkezik az udvar felől. Az első bejáraton át belépve egy tágas előszoba-gardrob, majd egy étkező nyílik, ami az utca felé a konyhával folytatódik. Az étkezőből nyílnak a szobák, amik tágasak. A másik bejáraton belépve nyílnak a fürdők, ill. a szobák.

Az épülethez tartozik még egy 10 m2-es tárolóhelyiség, amiből egy falazott boros pincébe jutunk. Az épületeket egy fedett fatároló zárja.

Helyiségek:
előszoba-gardrob 12 m2
étkező 7 m2
konyha 10 m2
szoba (utcai) 29 m2
szoba (udvari) 32 m2
előszoba WC-vel 5 m2
fürdőszoba 8 m2
WC 3 m2
további helyiségek:
pince 6 m2
zárt tároló 10 m2
fedett tároló 4 m2

A fűtés radiátorokkal gáz kombi-cirkóról történik, de további 2 üzemelő cserépkályha is tud meleget adni. Melegvíz szintén a cirkóról biztosított. Ipari áram (400V) is van.

A ház azonnal költözhető. A megtekintéshez előzetesen hívjon telefonon. Előre is köszönjük az ingatlan-közvetítők szíves segítségét, de további szerződést nem kívánunk kötni.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 300 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?