Bezárás

Szekszárd, Lehel utca

Eladó családi ház
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 80 m²
Telekterület 250 m²
Szobák száma 2
Ár 37,9 millió Ft
  • Térkép
06 30 648 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1950 előtt
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás panorámás
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Egyszeri és kivételes lehetőség!! A megyeszékhely legjobb utcájában NAGYPOLGÁRI HÁZ eladó!

Nem kicsi, NEM NAGY, pont jó! Tetszés szerint tetőtér felé is bővíthető és átalakítással személyes igényre szabható!

Belváros, kis egyirányú utca, domboldal, panoráma, csend, nyugalom, kivételesen jó lokalizáció!
Jól szituált és kulturált szomszédok. Családias létszámú utca közösség.
Anno én is az utcában fociztam, bicikliztem, s itt most még a fiam is élhet ezekkel a lehetőségekkel. (A mai autós világban sajnos csak kevés utcáról jelenthetjük ki ezt biztonsággal).

A ház dupla komfortos ikerház.Dupla garázs is tartozik hozzá , amely a megadott négyzetméteren felül közel 40 négyzetméter (+ kialakított utcai parkoló is van).

KIKNEK AJÁNLOM?
-AZOKAK, AKIK JÓL ÁLLNAK ANYAGILAG, S ENNEK MEGFELELŐ KÖRNYÉKEN SZERETNÉNEK ÉLNI IS!
-Azoknak, akik gyermekükkel, gyermekeikkel a legjobb és a legbiztonságosabb környéken szeretnének élni, nyugalomban, tiszta levegőn, jó környéken, amely 20-30 év múlva is ugyanilyen nívójú lesz.
-Azoknak akiknek talán már felnőttek a gyerekeik, de most már szeretnének oda költözni, ahol szívesen élnék le a következő 30-50 életévüket. Mert kisebbe költöznének a jelenlegi túl nagy kihasználatlan házukból. Vagy éppen szívesen laknának egy extra jó kertes családi házban, átköltözve a már eladott társasházi lakásukból..
- Akik sok munka után már hazajöttek, vagy hazajönnének külföldről, s most már az új othonukkal kényeztetni is szeretnék magukat.
-Azokak, akik azt szeretnék hogy a házuk ne csak egy alvó hely legyen, hanem egy olyan saját nyugodt otthon, amiben minden pillanatban jól érzik magukat, amit tudnak megszeretni és imádni is.

POTENCIÁL:
A lakás ÁTALAKÍTANDÓ! az új tulajdonos igényeinek megfelelően!
Kérem, hogy azok, akik a vételáron felül nem rendelkeznek akkora szabad pénzösszeggel, amelyből magukra szabhatják az ingatlant használatba vétel előtt, legyenek szívesek és ne keressenek vételi szándékkal.
Ha 2-3 személy költözne, akkor nekik jó lehet a mostani elrendezés is. Ha 4-5 fő van a családban, vagy lesz:), akkor pedig a szalon nagyságú nagyszoba ketté választható két önálló szobára, vagy pedig a saját magas tetőtér is lehetőséget ad 2-3 plusz szoba kialakítására! + a magas belmagaságnak hála galéria lehetőség is adott!

KÉREM INGATLANOS CSAK ABBAN AZ EGY ESETBEN KERESSEN (csak mailben), HA ELFOGADJA A NEM KIZÁRÓLAGAZOS ESETI -KORLÁTOZOTT IDEJŰ- MEGÁLLAPODÁST, AZ ÁLTALAM MEGSZÖVEGEZETT VERZIÓBAN, ÉS TERMÉSZETESEN VAN IS OLYAN KLÍENSE, BEFEKTETŐJE, AKINEK EZ AZ INGATLAN JELENTHETI A JÖVŐBELI OTTHONÁT, VÁGYÁT!

Képeket és alaprajzot csak magányszemély kérésére tudok küldeni. De akit ténylegesen érdekelhet a leírás alapján, azoknak inkább a személyes időpont egyeztetést javaslom.

Az ár irányár, amely visszavásárlási opciós záradék esetén lehet alku tárgya.
(háttér: A házat a Garay gimnáziumban tanító dédnagyapám építette 114 évvel ezelőtt. S ha valaki megveszi, s váratlan ok miatt idővel mégis elköltözne, akkor ha anyagi lehetőségem lesz majd rá, magam szeretném visszavásárolni a házat/most is csak anyagi okok miatt szükséges eladnom...)

Tisztelettel Köszönöm, hogy végigolvasta a fentieket!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 648 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?