Bezárás

Szekszárd, Parászta

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 256 m²
Ár 20 millió Ft
  • Térkép
Bihary Szabolcs
06 70 716 ···
Otthon Centrum Dél-Dunántúl
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: UZ012020 Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót.Eladó bejáratott vállalkozás teljes felszereléssel, bérleti joggal és céggel együtt.
A két éve működő és közkedvelt Pindúr-Pandúr Játszóházat eladnák a jelenlegi tulajdonosok, akik felépítették a vállalkozást. Ha vendégként jártál már ott és morfondíroztál rajta, hogy mekkora üzlet lehet: most itt a lehetőség, hogy a Tied legyen.

Az ingatlan bérlemény, ám a főbérlő nyitott a hosszú távú együttműködésre. 255.8 m2-es a teljes üzlet mely felszerelt légvárral, mászóházzal, direkt piciknek kialakított és szeparált játszórésszel, több szórakoztató géppel, kiszolgáló pulttal, pelenkázó helyiséggel, koedukált mosdókkal, két külön bejáratú ünneplőhelyiséggel, egy vegyszer raktárral és egy alagsori raktár is tartozik hozzá. A gyerekekre vigyázó felnőttekre gondolva vendégváró biztosított, asztalokkal és székekkel továbbá az ő szórakozásuk is fokozható egy léghoki géppel. Előre csomagolt ételek és palackozott üdítőitalok árusítása is történik a helyszínen. Természetesen minden tevékenységhez és felszereléshez szükséges engedélyekkel rendelkezik a cég. A teljes terület biztonsági céghez bekötött riasztórendszerrel védett és kamerarendszerrel felszerelt a maximális biztonság érdekében.

A hűtés-fűtés klímával megoldott. A minden feladatot, vendégkört, beszállítót ismerő alkalmazott továbbra is erősítené a csapatot, ami az új tulajdonos jól felfogott érdeke is.

A pontos számokkal kapcsolatban, költség és bevétel oldalon kérlek keress! :)

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum Dél-Dunántúl
Az iroda összes hirdetése
06 70 716 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?