warning
Ez a hirdetés 3 hónapja nem frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális.
Székesfehérvár, Zsurló utca Kiadó egyéb telek
Telekterület 1000 m2
Közvetítői azonosító: COM T-003416 Azonosító: 32620497
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 474
Kiadó egyéb telek
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs megadva
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs megadva
Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

T-003416. Alba Ipari Zónában forgalmas út mellett 5000m2 telekterület / kereskedelmi telephely egyben vagy megosztva kiadó!

A telekingatlan Székesfehérvár központjától 5km, az M7-es autópályától pedig csupán 500m távolságra helyezkedik el. Széles utcafrontjának és frekventált elhelyezkedésének köszönhetően kiváló megközelíthetőséggel, láthatósággal és reklámértékkel bír. A terület előtt az átmenő autós forgalom jelentős, autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is könnyen megközelíthető. Buszmegálló közvetlenül a telek mellett található.
A murvával felszórt és a kerítésalappal körbekerített saroktelken elhelyezkedő telephely kettő széles kapubehajtóval is rendelkezik.

A telek jelenleg nem rendelkezik közműkapcsolattal de a csatlakozásra a lehetőség adott. Esetleges közmű igények további egyeztetések tárgyát képezik.
Övezeti besorolás: Gá-7.2 (általános gazdasági terület)

Az ingatlan kiválóan alkalmas lehet kamionparkolónak, autómosó telepítésére, építőanyagkereskedésnek, autókereskedésnek, kertészetnek vagy egyéb olyan kereskedelmi tevékenységre mely nagyobb kültéri területet és jó megközelíthetőséget, láthatóságot igényel.

Bérleti díj: 200e Ft +ÁFA/1000m2/hó +rezsi +kaucióHa felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Székesfehérvár, Zsurló utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 474
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch