Székesfehérvár, Déli Vasút utca

Kiadó telephely
Székesfehérvár, Déli Vasút utca
Ár havonta
1,5 millió Ft
Alapterület
850 m²
Telekterület
2200 m²
Azonosító: 22757378
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó telephely

Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
nincs megadva

Leírás

Új építésű ipari csarnok 2021 08.31-től kiadó!

Kiváló megközelítésű, forgalmas utak közelében található:
A csarnok+iroda alapterülete: 850 m2. (700m2+150m2)

Csarnok: 700 m2-es csarnok nagy teher és kopásállóságú ipari padlóval ellátott, fekete sugárzókkal fűtött, 3 db személybejárós ipari kapuval ellátott (4x4,5 m) mely akár kamionok beállását is lehetővé teszik. Egyik kapunál süllyesztett dokkoló található ami a kamionok targoncával történő megpakolását segíti. A csarnok a 4 db nagyméretű tetőbevilágító dongának és az oldalfalakon található műanyag ablaksoroknak köszönhetően rendkívül világos. Külső oldalon nagy teljesítményű led reflektorok találhatóak, így biztosított az esetleges esti rakodás lehetősége is.

Iroda+szociális rész: 150 m2-es mely kerámia burkolatos 3 db irodából, teakonyhából, női és férfi wc-ből, szerverszobából illetve a csarnokból nyíló női és férfi öltözőkből wc-ből és zuhanyzókból áll. Az előbbi részeknek a fűtése padlófűtéssel történik az ablakai pedig 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag ablakok.

Az irodai és szociális rész födém szerkezete monolitvasbetonból készült (150 m2) korláttal körbe van kerítve, így az a csarnokból megközelítve raktárként irattárként is funkcionálhat. Ennek a bérleti díja a végösszegben nem szerepel, csak akkor kerül kiszámlázásra ha a bérlő használni szeretné. Ennek a résznek a bérleti díja 50.000 Ft

A csarnok és a szociális rész kivonuló szolgálat által biztosított riasztóval ellátott.
Az ingatlanon ipari áram van.
Az épület mellett kb. 600 m2 méterű térköves parkoló, placc található.

A csarnokot akár két oldalról is meg lehet közelíteni az egymástól független 2 db úszókapuknak köszönhetően. Az ingatlan kerítéssel körbe zárt.
Ár: 1764Ft/m2/hó+ÁFA+rezsi ( 1.500.000 Ft/hó +Áfa+rezsi)
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély