Székesfehérvár, Zsurló utca Kiadó telek ipari hasznosításra
Telekterület 1000 m2
Közvetítői azonosító: COM T-03416 Azonosító: 32661992
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 474
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
Kiadó telek ipari hasznosításra
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

T-003416. Alba Ipari Zónában forgalmas út mellett 5000m2 telekterület / kereskedelmi telephely egyben vagy megosztva kiadó!

A telekingatlan Székesfehérvár központjától 5km, az M7-es autópályától pedig csupán 500m távolságra helyezkedik el. Széles utcafrontjának és frekventált elhelyezkedésének köszönhetően kiváló megközelíthetőséggel, láthatósággal és reklámértékkel bír. A terület előtt az átmenő autós forgalom jelentős, autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is könnyen megközelíthető. Buszmegálló közvetlenül a telek mellett található.
A murvával felszórt és a kerítésalappal körbekerített saroktelken elhelyezkedő telephely kettő széles kapubehajtóval is rendelkezik.

A telek jelenleg nem rendelkezik közműkapcsolattal de a csatlakozásra a lehetőség adott. Esetleges közmű igények további egyeztetések tárgyát képezik.
Övezeti besorolás: Gá-7.2 (általános gazdasági terület)

Az ingatlan kiválóan alkalmas lehet kamionparkolónak, autómosó telepítésére, építőanyagkereskedésnek, autókereskedésnek, kertészetnek vagy egyéb olyan kereskedelmi tevékenységre mely nagyobb kültéri területet és jó megközelíthetőséget, láthatóságot igényel.

Bérleti díj: 200e Ft +ÁFA/1000m2/hó +rezsi +kaucióHa felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Székesfehérvár, Zsurló utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 20 474
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch