Székesfehérvár, Nagyváradi utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Székesfehérvár, Nagyváradi utca
Alapterület
156 m²
Azonosító: 32431983
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Simon-Básti Mária
Referens összes hirdetése
LAKÁSKULCS - direct INGATLAN ÉS HITELIRODA Székesfehérvár
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

SZÉKESFEHÉRVÁR, Nagyváradi úton eladó egy 2 szintes, összesen 156 nm-es, vegyes tüzelésű + gázfűtéses, tégla építésű, új tetővel rendelkező, szigetelt, összesen 4 helyiségből álló üzleti ingatlan hatalmas pincével és garázzsal 978 nm-es telken.
I.á.: 54,99 M Ft.
Elhelyezkedés
Maroshegy valóban frekventált részén helyezkedik el az ingatlan, belvárostól 5 perc távolságra.
Főútról, Spar és Praktiker parkolóból is jól látható utcafronttal.
Kapun belépve
Kapun belépve egy részben térkövezett részben füves/murvás udvarra érkezünk, néhány fával és bokorral tarkítva. Ház mellett található egy könnyűszerkezetes garázs, mely egy autó „tárolására” alkalmas. Udvar – murvás rész – 60 cm mélyen döngölt és kavicsozott, így nem süllyed meg rajta nagyobb tömegű teherautó sem!
Házról bővebben
Az eredeti épület 1976-ban épült, melyre 2010-ben került rá a szintén tégla építésű külön bejáratú emeleti szint.
Szint ráépítés eredeti elképzelés szerint raktár funkciót töltött volna be. Ezért nincsen összeköttetésben az alsó és az emeleti szint. Természetesen a két szint igény szerint összenyitható!
A 2010-ben történt ráépítés során az egész épület kapott egy 14 cm vastagságú homlokzati szigetelést és nemesvakolatot, valamint teljesen új tetőszerkezet, melyre gyönyörű szürke betoncserép került elhelyezésre.
A ház fűtését a pincében található vegyestüzelésű kazán valamint gázkazán biztosítja radiátorokon keresztül. Nyílászárók 80%-ban 8 kamrás, hőszigetelt műanyag nyílászárók, 30%-ban az eredeti fa nyílászárók.
A ház 3 szintből áll:
•Pinceszint: ház hátsó oldaláról megközelíthető ( 2 x 35 nm es egymásból nyíló helyiséggel) melyet jelenleg tárolásra használnak, itt található mindkét kazán
•Földszint: 10 nm-es teraszról lépünk be a házba a közlekedő folyosóra ahonnan nyílik az összes helyiség. Jobbra található a 2 db szoba, bejárattal szemben a kádas fürdőszoba. Bejárattól balra a kisebbik szoba, mellette a WC, valamint tovább haladva a konyha és a belőle nyíló spájz.
•Tetőtér: bejárata az alsó szint bejárata fölött található ahová egy fém lépcsőn jutunk fel. Ez a szint jelenleg egy egybefüggő tér – 1 db WC található benne - gyönyörű járólappal burkolva, összesen 83 nm.
Kiknek ajánlom
Ezt az ingatlant azoknak az érdeklődőknek ajánlom, akik frekventált helyen, belvároshoz közel keresnek – akár - több funkciós ingatlant. Alsó szint alkalmas lakhatásra, de akár több iroda kényelmes kialakítására is. Felső szint – mivel egy légtéren van – raktározásra, bemutatóterem kialakítására, vagy a tér osztásával irodák kialakítására is alkalmas.
Mivel a tető szinte új, homlokzati szigetelés megtörtént, nyílászárók nagy többsége cserére került ezért maximum a belső tér tovább gondolására, felújítására van csak szükség.
AZ INGATLAN ÜRES, TEHERMENTES ÉS AZONNAL MEGTEKINTHETŐ, KÖLTÖZHETŐ!!!
További részletekeért kérem telefonon érdeklődjön!
I.á.: 54,99 M Ft.
Vevőink részére az ingatlanközvetítés ingyenes!
Amennyiben ingatlan eladással és vásárlással kapcsolatosan tájékozódna, ajánlom figyelmébe szakmai Facebook oldalamat: Básti Marcsi - Tulajdonosbarát ingatlanos
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Simon-Básti Mária
Referens összes hirdetése
LAKÁSKULCS - direct INGATLAN ÉS HITELIRODA Székesfehérvár
Iroda összes hirdetése