Székesfehérvár, Kégl György utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Videó elérhető
Székesfehérvár, Kégl György utca
Alapterület
465 m²
Közvetítői azonosító: COM Ip-01686
Azonosító: 32229050
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

↑↑↑ TEKINTSE MEG AZ INGATLAN BEMUTATÓVIDEÓJÁT IS! ↑↑↑

Ip-001686. Székesfehérvár központjában, a Kégl Gy. utcában 465m2 összalapterületű, háromszintes jó állapotú önálló épület eladó!

Az ingatlan a városközponthoz közel, könnyen megközelíthető helyen, két éve teljes hosszában felújított utcában található. Jó láthatósággal és reklámértékkel rendelkezik. A riasztóval ellátott épület két bejárat felől is megközelíthető, udvarában egy autó kényelmesen elfér, illetve további egy autónak garázs is helyet tud biztosítani. A földszinti terasszal együtt a vendéglátóegység cca. 200 fő befogadására alkalmas.
Megegyezés szerint, konyhai gépekkel együtt is.

épület elosztása:
‣ földszint: 312m2
‣ emelet: 107m2
‣ tetőtér: 46m2
telekterület: 467m2

Az épület földszintjén vendégtér, konyha, raktárak, női férfi mosdó és szociális blokkok, az emeleten több tagolásban szintén vendégtér férfi-női mosdó és terasz található. A legfelső, tetőtéri szinten egy 46m2 alapterületű, két hálószobás lakrész került kialakításra. Az emelet és a tetőtér külön lépcsőházon keresztül is megközelíthető.

Az ingatlan eredeti funkcióját tekintve melegkonyhás vendéglátóegység, ugyanakkor alkalmas más jellegű, vegyes vagy többcélú hasznosításra is. Ideális lehet többek között önálló lakóegységek, lakások kialakítására, vállalkozás (vendéglátás, irodai / kereskedelmi tevékenység) és otthon egy helyen történő kialakítására vagy többgenerációs családi ház céljára.

Eladási ár: 110 M Ft (nem áfás)Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel