Bezárás

Székesfehérvár, Fejér megye

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 143 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Torma Steffi
06 70 409 ···
 
Immobalaton Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort luxus
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Lift nincs megadva
Belmagasság nincs megadva
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Tájolás nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - benne van az árban
Eladó 4 szoba 2 fürdőszobás Penthouse Luxuslakás a magyar “Szilicium-völgyben”

Van néhány város hazánkban, melyeket különösen nagyra értékelek. Ezek között található Székesfehérvár is. Nevét gyerekkorom óta ismerem, köszönhetően a korában méltán világhírű Ikarus autóbuszoknak – melyekkel vagy két évtizeden keresztül megszámlálhatatlan alkalommal utaztam – és a Videoton TV gyárának, az első színes TV-nk – majd az követően még néhány – Videoton gyártmány volt. Székesfehérvár a volt szocialista országok rendszerváltása után is megtartotta a hazai és nemzetközi gazdasági életben jelentős szerepét, a médiákban ekkor kezdték „a kilencvenes évek sikervárosa”, „az ország egyik legjelentősebb ipari központja”, „a magyar Szilícium-völgy”-ként emlegetni.
Személyes kapcsolatom a várossal a Balaton irányába tartó számtalan utazásaim alatt alakult ki, keresztül szelvén a várost volt lehetőségem kicsit megismerni is. Napjainkban is utazásaim alkalmával érintem a várost, bár most már csak a körgyűrűn áthaladva. Ahogy átutazom újra és újra meg kell csodálnom a fejlődésnek azt a tempóját melyet itt láthatok, újra és újra megerősítvén a tényt: Székesfehérvár hazánk második legjelentősebb városa, Magyarország és Közép-Európa egyik legfejlettebb gazdasági erőcentruma. A város egymaga a Közép-Dunántúl GDP-jének 1/3-adát adja. Jelentős célpontja a külföldi tőke beáramlásának. Itt élni nagyszerű lehetőség.

Környék
Székesfehérvár óvárosi részében vagyok, mely történelmi és turisztikai szempontból Magyarország egyik legfontosabb területének számít. A városrészt kevesen lakják, ugyanis templomok, múzeumok, irodák, üzletek, szórakozóhelyek, éttermek és kávéházak sokasága található itt, lakóépület alig-alig. Itt tényleg minden karnyújtásnyira elérhető, csak hogy néhány fontos helyet megnevezzek: Székesfehérvári Városháza 4 perc, Kormányablak 9 perc, Vörösmarty Színház 7 perc, Hiemer Rendezvényközpont 5 perc, Skála Bevásárlóközpont 3 perc, és az Alba Pláza 8 perc séta, óvodák, iskolák a közelben, nem kell autóba ülni, nem kell a dugókban araszolni és végül nem kell parkolóhelyre vadászni.

Lakás
Tehát remek környéken vagyok. Vajon milyen a ház, milyen a lakás, illik-e ehhez a környezethez?
Ahogy közeledek az épülethez, megállapíthatom jól illik az utcaképbe. A stílusa modern, mégis jól illik a városrész barokk, szecessziós és klasszicista épületei közé, nem hivalkodó, de ugyanakkor elegáns. Elismeri a múlt építészeti értékeit de megmutatja, mit tud a jelenkor építészete. Jól sikerült külső tervezés és kivitelezés.

Lássuk belülről is, lássuk a lakást is!
Itt is csak elégedett lehetek. Legfelső szint, penthouse. Jó tervezésű lakás, funkcionálisan és esztétikusan egyaránt a legmagasabb igényeket is kielégíti, a luxus kategória elvárásainak mindenben megfelel. Kitűnő életteret és akár “home office” lehetőséget ad az itt élők számára. A hatalmas teraszon töltött nyári napok és esték pedig bizonyosan feledhetetlen élményeket fognak nyújtani.
Az itt élőknek a wellness is akár minden nap rendelkezésükre áll, ugyanis az épületből az udvaron keresztül egy fürdőköpenyben átsétálhatnak az Árpád fürdőbe, Blaha Lujza, a neves énekes színésznő egykor kedvenc gyógyfürdőjébe.

Miért érdemes megvásárolnia?

1. Tartós itt lakásra
Ha szeretne nagyvárosban élni, a nagyváros adta lehetőségeket kihasználni, de ugyanakkor szeretné a nagyvárosban élés nehézségeit elkerülni – tömeg, dugók, parkolási nehézségek – akkor Székesfehérvár „a magyar Szilícium-völgy” az Ön lakóhelye. Innét, ha kell Budapestet, a Velencei-tót vagy a Balatont is gyorsan elérheti.
Ebben a lakásban a karrierje megvalósításhoz és a családja számára megfelelő minőségű életet életteret kap.

2. Luxus kiadó lakásnak
A város ipari parkjai vezetői számára bizonyosan vonzó lehet egy ilyen színvonalú lakás hosszú távú kibérlése.

Kedves potenciális Vevő! Ha bármelyik Ön lehetősége, Ne habozzon, hívjon!

Figyelem! A vételár a teljes berendezést – kivéve TV – és 2 db mélygarázs parkolóhelyet tartalmaz.

Egyéb felszereltség
Smart Home Technology – Okos Otthon
Intelligens ajtózár /telefonkészülékkel vezérelhető/
IP kamerás kaputelefon
Modern, csendes Schindler lift
Kamerával megfigyelt közösségi terek
Premium nagy méretű hideg burkolat
Árnyékolás technika
Magas kopásállóságú furnér parketta
Felső kategóriás szaniterek
Minden lakóhelyiségben beltéri klíma egység
Minden szobában egy TV csatlakozási lehetőség
Alumínium nyílászárók
1 db névre szóló ajándék bérlet az Árpádfürdőbe

TOVÁBBI RÉSZLETEK: kattintson közvetlen web oldalunkra alább:

Immobalaton Ingatlaniroda weboldala

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 409 ···
 
Üzenetet küldök