Székesfehérvár, Fejér megye

Eladó egyéb iroda
Székesfehérvár, Fejér megye
Alapterület
781 m²
Közvetítői azonosító: COM 31061
Azonosító: 32352148
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó egyéb iroda

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1981 és 2000 között
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
3
Légkondicionáló
van
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló

Leírás

LEÍRÁS:
Fehérváron a belvárosban jól frekventált helyen kb 781 nm-es szálló eladó . A nagy épület kb 1827 m2 , aminek egy része eladó, ami összesen kb 781 m2 amibe saját tulajdon 550 m2 a maradék 231 m2 pedig a közös terek, lépcsőház folyosó stb. A Szálló külön bejáróval, lépcsőházzal, recepcióval garázzsal kocsi beállóval rendelkezik. Az épület háromszintes, mindegyik emelten vannak szobák, hol nagyobb, hol kisebb területen. A szálló működő vendéghálózattal ,és az ehhez kiépített minden fontos részelttel eladó.
Kb 3 millió ft a havi bevétele, ezzel lehet kalkulálni.
Az alaprajzokon a Teszöv alatti m2 kell nézni, az az eladó .

A szállóban 24 szoba található, 22db.-2ágyas és 2 db- 4ágyas ,teljesen felújított részben klimatizált . Emeletenként közös vizesblokkok és közösségi terek várják a vendégeket.Teljesen felszerelt konyha is rendelkezésre áll a vendégek részére. A szobák hasonló felszereltségűek, ágy, szék,asztal,éjjeli szekrény. hűtő, zárható szekrény. Az épület földszintjén 24 órás portaszolgálat,található A munkásszálló folyosói, valamint a parkolásra is alkalmas hátsó, elektromos kapuval zárható udvar kamerás megfigyelő rendszerrel van ellátva. A gépkocsival érkező vendégek ingyenesen használhatják az udvart parkolás céljára. Az épület előtti utcán a parkolás ingyenes. Az egész épület területén díjmentes wifi hálózat és kábeltévé elérhető. Vendégeink részére igénybe vehető mosókonyhát létesítünk. Az út túloldalán önkiszolgáló étterem, edzőterem üzemel. Közelben pékség, Spar, vasútállomás az utca végén, busz pályaudvar 10 perc sétára.


Részletek:
közművek: víz, villany, csatorna, gáz.
építés éve:kb. 1980
klíma : van
építőanyag: tégla
fűtés: központi gázkazán , ami ház aljában kapott helyet .
nyílászárók: műanyag
padlóburkolat: járólap, laminált padló

Felújítások: nyílászáró csere, burkolatok, lamináltpadló ,részelegesen a vizesblokk felújítva , villany, villám ellen védelem ,tűoltó berendezések szirénák, kamerarendszer
Lépj kapcsolatba a hirdetővel