Bezárás

Székesfehérvár, Pirosalma utca

Eladó családi ház
Alapterület 430 m²
Telekterület 1 100 m²
Szobák száma 11
  • Térkép
06 70 370 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gázkazán
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás kertre néző
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás önálló garázs
Kivételes lehetőség. Tulajdonostól.

Székesfehérvár belvárosában eladó egy kiváló paraméterekkel rendelkező kertes ingatlan.


A környék:

Az ingatlan Székesfehérvár belvárosában, a csodálatos gesztenyefákkal szegélyezett Pirosalma utcában található. A környék barátságos, biztonságos, sok növénnyel, fával. A közelben minden megtalálható: bevásárló központ, „kisbolt”, dohánybolt, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda, sportcentrum, különböző szolgáltató egységek, stb. A történelmi belváros, a buszpályaudvar és a vasútállomás gyalog 10 perc, valamint az 1-2 percre megtalálható buszmegállókból a város bármelyik része könnyedén megközelíthető. Autóval csúcsforgalom esetén is sok „menekülési útvonalon” közelíthető meg az ingatlan.

Az ingatlan:

A 1100 m2-es telken két épület található. Az utcafronti fő épületben jelenleg egy 160 m2-es minden igényt kielégítő, rendkívül igényesen kialakított modern nagypolgári stílusú lakás, egy 100 m2-es klasszikus nagypolgári stílusú lakrész, egy 50 m2-es iroda, és egy 35 m2-es „kiszolgálóegység” található, mely alatt egy 20 m2-es pince is kialakításra került.

A telek hátsó részén egy 60 m2-es, teljesértékű külön lakrészt, két egyállásos garázst, és egy kb. 30 m2-es, nagyméretű tárolót tartalmazó épület található.

A két épület között szépen parkosított, bokrokkal, fákkal, köztük, egy csodálatos óriásfenyővel beültetett szép kert található.


Parkolás:

Parkolás tekintetében kivételesen jó adottságokkal bír a belvárosi ingatlanok között. Az utcafronton, kerítésen kívül két autó beállására alkalmas hely került kialakításra, míg az udvaron belül a két egyállásos garázs mellett, akár 5 autó is kényelmesen elfér. Igény esetén (a parkosított részen) további parkolók alakíthatóak ki.

Az ingatlanban rejlő lehetőségek:

Az ingatlan jelen állapotában kiválóan használható két nagyméretű családi lakóingatlanként, egy külön lakóegységgel és egy irodával. Ezek közül (külön megközelíthető bejárattal) bármelyik, vagy akár mindegyik egység kiadható.

Az épületek elhelyezkedése és alakíthatósága azonban, szinte korlátlan lehetőségeket rejt magában, a nagyméretű családi lakóháztól az akár 10-12 egységes apartmanház kialakításáig.

Ingatlanfejlesztők részére a terület akár egy új építésű társasház felépítésére is alkalmas.


Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, rövid időn belül költözhető.

Jöjjön el, nézze meg! Hívjon bátran!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 370 ···
Üzenetet küldök