Bezárás

Székesfehérvár, Ráchegy

Eladó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 180 m²
Ár 34,9 millió Ft
  • Térkép
Zóka Erika
06 70 388 ···
Otthon Centrum ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája B vagy B+
Emelet 1
Épület szintjei nincs megadva
Légkondicionáló van
Üzemeltetési díj nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás nincs megadva
EGY SZINTEN SZINTE MINDEN!

Székesfehérváron, egyemeletes, jól karbantartott IRODAÉPÜLET első szintje, 180 m2, K-i tájolású, ÚJSZERŰ állapotú, öt irodahelyiséggel+egy raktárral+kettő mellékhelyiséggel eladó.
A 180 m2-en az ingatlan magába foglal egy nagyobb közlekedőt, melyből az öt irodahelyiség, a raktárhelyiség, és a kettő mosdó-WC érhető el.
A irodahelyiség ablakai zöld övezetre néznek.
Egy emeletes, jól karbantartott, esztétikailag és műszakilag is felújított, műanyag nyílászárókkal ellátott ingatlan. Az épület tömbfűtésű, az itt található irodák m2 arányosan osztják a fűtés költségeit. A víz és a villany egyedi mérését almérők biztosítják.
A havi közös költség tartalmazza az épület őrzését, a szemét szállítást, a biztosítást, valamint egy összeget, mely a felújítási alapot képezi. Ezek a fűtéssel együtt összesen havi kb. 100.000 forintot tesznek ki.
A közlekedő és a mellékhelyiségek járólaposak, az irodahelyiségek járólap, ill szőnyegpadló borítást kaptak. A műanyag nyílászárók árnyékolását szalagfüggönyök biztosítják. A mosdóba beépített bútor, a többi helyiségbe szép állapotú szaniterek, fali- és padlóburkolatok kerültek.
Környék
Forgalmas, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel.
Megközelíthető
Az ingatlan elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető a 1-es autóbusszal és autóval.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 388 ···
Üzenetet küldök