Székesfehérvár, Öreghegy

Eladó sorház
Alapterület 55 m²
Telekterület 30 m²
Szobák száma 3
Ár 44,9 millió Ft
  • Térkép
Jankovics Szilvia
06 70 388 ···
Otthon Centrum ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó sorház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Öreghegyen igényesen felújított sorházi lakás garázzsal

Öreghegy központi részén a Pozsonyi úton eladó a képeken látható igényesen felújított lakás. A letisztult, modern stílusban felújított otthon egy négylakásos sorház emeleti lakása.
Az ingatlan teljes körű felújításon esett át mind műszakilag mind esztétikailag.
Megtörtént a vízvezetékek teljes körű cseréje. Az áramhálózat szintén felújításra került, a további használati igényeknek megfelelően kialakítva.
Minden helyiség új minőségi burkolatot kapott. A fürdőszoba, konyha és az előtér kerámia burkolatú. A szobák laminált padlóburkolattal fognak rendelkezni, ezek lerakása folyamatban van és természetesen ez a vételár részét képezi.
A fürdőszobában két mosdóhely számára lett kialakítva a víz és a csatorna csatlakozás. A zuhanyzó elegáns tálca nélküli megoldással lett kialakítva, megfelelő lejtéssel és lefolyóval felszerelve. A wc falba épített geberit öblítőtartállyal rendelkezik.
Természetesen a konyha helyiségében is kialakításra kerültek a víz és csatorna csatlakozások és a szükséges áramvezetékek.
A korábban spájzként használt helyiségben kialakításra került a mosógép víz és csatorna csatlakozása, így ez mosókonyhaként funkcionálhat, illetve további háztartási vagy egyéb gépészeti berendezések elhelyezésére is lehetőséget ad.
Az ajtók, illetve az ajtókeretek felújítása folyamatban van, ezek beszerelését is tartalmazza a vételár.
Az ingatlan fűtését minden helyiségben digitálisan programozható elektromos fűtőpanelek biztosítják.

A lakás világos, tágas méretű nappalival rendelkezik. A két kisebb szoba közül az egyik az udvarra nyíló erkélyhez kapcsolódik. A fürdőszoba kialakításának köszönhetően tágas, jó helykihasználtságú.
A nappali kivételével az összes helyiség az udvarra néz.

A lakáshoz tartozik, illetve a vételár részét képezi az épület alatt elhelyezkedő két autó befogadására alkalmas garázs, amely az utcáról megközelíthető.
Továbbá a vételár részét képezi az épület tetőteréből 27,5 négyzetméter terület, amely jelenleg tároló helyiségként funkcionál, de igény szerint beépíthető akár egyéb célokra is.
A lakáshoz tartozik még egy harminc négyzetméter területű saját használatú kertrész is.

Remek lehetőség amennyiben egy igényesen felújított, kiváló elhelyezkedésű otthont keres, amelyet már csak az elképzeléseinek megfelelő bútorokkal kell berendezni.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Jankovics Szilvia
A referens összes hirdetése
06 70 388 ···
Otthon Centrum ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?