Bezárás

Székesfehérvár, Öreghegy

Eladó családi ház
Alapterület 296 m²
Telekterület 1 239 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Németh Richárd
06 70 770 ···
 
Ingatlan Plusz Hungary Kft
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gázkazán, vegyes tüzelésű kazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás udvari
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Székesfehérváron, az Öreghegyen eladó egy összesen 296 m2-es, családi ház és külön üzlet részből álló ingatlan. A ház 1982-ben épült, de 1996-ban ki lett bővítve: ebédlő rész, illetve a fölötte lévő résszel. És hátul egy dupla garázzsal bővült még az épület. Szintén ekkor korszerűsítve lett a fűtés, a földszinten padlófűtés is ki lett építve. Emellett az összes villany vezeték és a nyílászárók is ki lettek cserélve, hőszigetelt üvegezésű, műanyag ablakokra. A ház 5 cm külső szigetelést kapott.
A szinteltolásos, 165 m2-es családi ház részben, az első lakószinten egy 33,78 m2-es nappali, konyha, előszoba került kialakításra. A lépcsőn keresztül, egy fél szinttel feljebb 2 hálószobát és egy nagy fürdőszobát WC-vel találunk, illetve még fél szinttel feljebb lépve egy nagy, 30,8 m2-es, több funkciós helyiségben érünk. Innen juthatunk fel a padlástérbe, mely kiválóan alkalmas rakodó/tároló helyiségként. Az étkezőhöz egy 22 m2-es terasz kapcsolódik. A nappaliból fél szinttel lejjebb lépve egy háztartási helyiségbe érünk, ahol egy szauna, egy fürdőszoba és WC is kialakításra került. Innen közelíthetjük meg a ház alatt található kazánhelyiséget. A fűtésről 2 gázkazán (külön a padlófűtés, külön a radiátoros fűtés) és vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.
A másik, 128 m2-es üzletrészben, a földszinten egy 17,94 m2-es üzlettér, egy 37,80 műhely és egy 15,99 m2-es raktár, illetve az emeleten egy 56,7 m2-es galéria található. Az üzleten keresztül megközelíthető az eredetileg is a telken lévő régi pince. Ez a rész kezdő, vagy akár meglévő vállalkozás számára is kiváló lehetőségeket nyújt.
Az ingatlanhoz egy 1239 m2-es telek tartozik, melyen több gyümölcsfa, fenyőfa és kút is megtalálható.

Kiváló helyen, a Bory-vár közelében található. Az utca csendes, buszmegálló gyalog pár perc alatt elérhető. Közelben üzletek, gyógyszertár, iskola, óvoda.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 770 ···
 
Üzenetet küldök