Bezárás

Székesfehérvár, Feketehegy

Eladó telephely
Alapterület 610 m²
Telekterület 1 800 m²
Ár 79 millió Ft
  • Térkép
EK-INGATLAN
06 30 227 ···

Eladó telephely

Székesfehérvár eladó telephely (H201018)

Székesfehérvár Feketehegyi részén átlagos-jó állapotú, 1990-ben épült 400nm-s csarnok (raktár) kialakítású, tégla-beton szerkezetű, földszint kialakítású nagy belmagasságú épület (alkalmas műhelynek, raktárnak stb.) várja új tulajdonosát. 1800m²-s rendezett telken Az épület mellett egy átlagos-jó állapotú, tégla falazatú ház kb.50m²-s hasznos alapterületű térrel, ami irodának is alkalmas. Területen van egy 2 szintes lakóépület is, melyben jelenleg is laknak, a ház komfortos, villanyfűtéssel átlagos állapotban van. Fűtése villanyról működő központi fűtés, radiátor hő leadókkal. Az ingatlan villany (3x80A), víz, csatorna közművekel rendelkezik. Az ingatlan jelenlegi állapotában is alkalmas szálláshelynek 12 szoba van kialakítva, fürdőszobákkal, konyhákkal. ő
A csendes, rendezett környezetben található ingatlan jelenlegi állapotában is befektetésnek is alkalmas. Tulajdonos az ingatlant akár vissza is bérelné.

•ingatlanközvetítés
•értékbecslések készítése
•Energetikai tanúsítvány készítés - (nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra)
•ügyvédi közreműködés megszervezése

EK-Ingatlan - Székesfehérvár Károly J u. 45.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 227 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?