Székesfehérvár, Belváros Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 223 m2
Közvetítői azonosító: COM Bip-003549 Azonosító: 32949521
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 20 960
Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve nincs megadva
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Bip-003549. Székesfehérvár központjában a Budai út elején üzletház földszintjén 223m2 összalapterületű utcafronti üzlethelyiség / irodaterület kiadó!

Az üzlethelyiség a történelmi belváros szomszédságában, frekventált és forgalmas helyen található. Utcafronti és nagyfelületű kirakatainak köszönhetően jó láthatósággal és reklámértékkel rendelkezik. A főútvonal melletti elhelyezkedésének köszönhetően az átmenő, autós és gyalogos forgalom is egyaránt jelentős. Autóval, tömegközlekedéssel és gyalogosan is könnyen, akadálymentesen megközelíthető. A bérlők parkolása az épület mögött a társasházhoz tartozó sorompóval zárt parkolóban található 4db saját kocsibeállóban megoldott.

Az üzlet belső elrendezése:
A bejárat egy szélfogó előtéren keresztül az ügyféltérbe vezet. Az ügyféltér egylégterű, körülbelül az ingatlan területének fele. Az ügyféltérből nyílik egy háttérmunkahely, onnan egy tárgyaló, fiókvezető iroda, valamint a trezor. Az ingatlan hátsó részében került kialakításra férfi-női wc és egy teakonyha.
Az épület műszaki adottságai lehetővé teszik a belső elrendezés módosítását, néhány tartópillér kivételével egylégterűvé alakítható.

Főbb jellemzők:
‣ összes hasznos alapterület: 223m2
‣ rendszeresen karbantartott, jó állapotú
‣ kiépített informatikai hálózat
‣ biztonsági kamerával és riasztóval felszerelt
‣ teljesen klimatizált
‣ szellőztető rendszer

Az üzlet jelenleg bankfiókként működik, így hasonló tevékenységhez keresőknek a legideálisabb, de kiválóan alkalmas lehet szinte bármilyen jellegű szolgáltatásnak, kereskedelmi tevékenységnek.

Bérleti díj: 450.000 Ft +ÁFA/hó +rezsi +kaucióHa felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Székesfehérvár, Belváros
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 960
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch