Bezárás

Székesfehérvár, Alba ipari zóna

Kiadó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 600 m²
Telekterület 1 m²
Ár havonta 990 000 Ft
  • Térkép
Kalincsák Tímea
06 70 716 ···
Otthon Centrum ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Kiadó egyéb ipari ingatlan

Min. bérleti idő nincs
Alba Ipari Zónában 600nm-es üzleti helyiség kiadó

A Székesfehérvár, Albai Ipari Zónában található, exkluzív irodaházunkon belül, 3 szinten (ebből az egyik az alagsor) elhelyezkedő, tágas, akár nagyobb tehergépkocsik számára is kiváló parkolási lehetőséget biztosító, 600 nm alapterületű üzlet- vagy irodahelyiségünk kiadó. Az igényelt alapterület a gazdaságosságot és a célszerűséget figyelembe véve csökkenthető. Az üzlethelyiségben több, mint két évtizeden át kandallóbolt működött, így a vásárlók előtt nem ismeretlen. Az épületben, illetve a szomszédos ingatlanokban is széles körben ismert, vásárlókat vonzó vállalkozások működnek.

A 3 szinten elhelyezkedő iroda- vagy üzlethelyiség gyakorlatilag bármilyen tevékenység kialakítására alkalmas. A kiadó ingatlanrész áll egy, a földszinten elhelyezkedő tágas üzlettérből, amelyhez tartozik egy iroda, személyzeti öltöző, zuhanyozó-mosdó és dupla mellékhelyiség; egy, az alagsorban lévő üzleti kiállítótérből és raktárból, melyhez tartozik egy hidraulikus teherlift; valamint az 1. és 2. emeleteken elhelyezkedő üzleti galériákból.

A bérelhető üzlet- vagy irodahelyiség 2 bejárattal rendelkezik. Az irodaházhoz tartozik egy akadálymentesített feljáró, amelyen keresztül a kiadó ingatlanrészhez is el lehet jutni. A helyiségek mindegyike járólappal burkolt és álmennyezettel ellátott, mind belső mind homlokzati állapotuk kiváló.

A fűtést egyedi gázkazán biztosítja, a helyiségekben felszerelt radiátorok és padlófűtés segítségével. Az irodaház előtt és mellett több autó parkolására alkalmas parkolóhelyek kerültek kialakításra, amelyek kényelmes és ingyenes parkolási lehetőséget biztosítanak mind a dolgozók, mind a vásárlók részére.

Az üzlet-, illetve irodahelyiség tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, és valóban frekventált helyen van: közvetlenül az M7-es autópálya és a 62-es számú út mellett, a közelében húzódik a 7-es és a 8-as számú főút is.
Az ingatlan őrzéséről és a munkaidőn kívüli árulogisztikáról 24 órás portaszolgálat gondoskodik. Az árurakodásokhoz targoncás szolgáltatás is igényelhető.
Az üzletházon és környékén szinte szabadon elhelyezhetők reklámtáblák.

Az üzlet- vagy irodahelyiség havi bérleti díja 990.000 Ft + ÁFA, minden rezsivel, ingatlanadóval és szolgáltatással együtt. Hosszú távú, mindkét félnek biztos bérleti helyzetre törekszünk.

Egy havi kaució szükséges a bérleti szerződés aláírásakor.
A helyiség már üres, akár azonnal is beköltözhető.

Kapcsolat a hirdetővel

Otthon Centrum ingatlaniroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 716 ···
Üzenetet küldök