Szeged, Vadász utca

Kiadó udvarban
Szeged, Vadász utca
Ár havonta
450 ezer Ft
Alapterület
287 m²
Közvetítői azonosító: COM 6590
Azonosító: 31777803
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó udvarban

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 és 1980 között
Emelet
földszint
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
12 hónap

Leírás

Szeged Belvárosában, egy irodaház udvari épületében található, 287 m2 teljes alapterületű, korábbi edzőterem hosszú távra kiadó! Az L alakú épület középső részén található bejárat egyből az ügyfélfogadó részbe vezet, ahol fogadó pult és korábban váró illetve gyereksarok is kialakításra került. Innen közelíthetőek meg a férfi és női öltözők valamint a folyosó két végén a 2 terem. Ezek közül a nagyobbik 106 m2 alapterületű, míg a másik 80 m2. A termek belmagassága 3,15 és 3,25 méter között változik.
Az épületet a tulajdonosa korábban jelentős összeg ráfordításával újította fel, melynek keretein belül az összes nyílászárót fokozottan hő és hangszigetelt, alumínium szerkezetűre cserélték, valamint az elektromos hálózat és a fűtésrendszer is teljes felújításra került. A fűtésről és a használati melegvíz ellátásról kombi gázkazán gondoskodik, a hűtésről pedig nagy teljesítményű légkondicionálók. Az épületben álpadló és így padlófűtés került lefektetésre, valamint a nagyobbik terem szellőztető berendezéssel is fel lett szerelve!
Az ingatlan udvara sorompóval felszerelt, így illetéktelenek nem tudják a parkolókat elfoglalni, viszont a bérlőknek dedikált parkolók kerülnek kiosztásra!
Jelenlegi kialakítása és elosztása ugyan ezt nem mutatja, de 3 bejáratának és rugalmas elosztásának köszönhetően nem csak edzőterem, de bemutatóterem, iroda, orvosi rendelő, vagy bármilyen jellegű szolgáltatásra is alkalmas lehet! Ne csak akkor jöjjön el megtekinteni ha edzőtermet keres, akkor is ha más ötlete volna a hasznosítására, mert a tulajdonos minden ötletre nyitott!
A feltüntetett irányár az általános forgalmi adót nem tartalmazza!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel