Szeged, Római körút 21.

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Szeged, Római körút 21.
Ár havonta
446 ezer Ft
Alapterület
110 m²
Minimum bérelhető
110 m²
Közvetítői azonosító: COM icszeged
Azonosító: 31108555
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
B vagy B+
Emelet
földszint
Épület szintjei
3
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
12 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
110 m²
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Hivatkozási szám: 257778
Szegeden frekventált helyen található modern irodaházban 110 m2 iroda kiadó. A 2. emeleten található iroda egy 80 m2-es egylégterű irodából, 20 m2 teakonyhából és 10 m2 mosdóhelyiségből áll. A jelenlegi 80 m2 irodarészben a bérlő kérésére és költségére kisebb egységek kialakítása lehetséges. A földszinten 400 m2 közösségi tér került kialakításra, amely alkalmas akár rendezvények megtartására is. Az irodaház jól felszerelt, megfelel a mai céges elvárásoknak is. Porta és biztonsági szolgálat, valamint büfé is a bérlők kényelmét szolgálja. Az épületben 8 személyes lift található. Bejutás mágneskártyás rendszerrel lehetséges.
Az épület klimatizálásáról hűtő-fűtő klímaberendezések gondoskodnak. Az egész épületben külső levegőcserélő rendszer (légtechnika) került kiépítésre. Az irodaház teljes alapterülete 4413 m2, jelenleg 110 m2-re várjuk a bérlők jelentkezését. Az épület 3 szintes, szintenként 700 m2 netto irodatérrel, 2 bejárattal, lifttel, beléptető kapuval, saját parkolóval és kerékpár tárolóval rendelkezik. Az új bérlő igényeihez igazított felújítási munkák kivitelezését a tulajdonos vállalja, átalakítási igénytől függően 1-6 hét alatt. A földszinti aulában egy büfé, kávézó működik, 12 órás biztonsági őrzés és a takarítás biztosított. Az irodaház erős- és gyengeáramú hálózata informatikai vállalkozások igényeinek is megfelel, valamint rendelkezik szerverszobákkal is. Az épület mellett saját parkoló van, ahol a bérlők számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.
Olyan bérlőt keresünk, aki hosszú (min. 1 év) távra keres irodát! Bankok, biztosító társaságok, telefonos ügyfélszolgálatok, informatikai cégek jelentkezését is várjuk. A havi bérleti díj a 8 euro/m2 . Az üzemeltetés díja és a rezsiátalány 4 euro/m2 havonta.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel