Bezárás

Szeged, Római körút

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Alapterület 155 m²
Min. bérelhető 155 m²
Ár havonta 446 000 Ft
  • Térkép
Szűcs Ida
06 70 967 ···

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány nincs megadva
Irodaház kategóriája B vagy B+
Emelet földszint
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Bútorozott nem
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 155 m²
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Hivatkozási szám: 257778
Szegeden frekventált helyen található modern irodaházban 155 m2 iroda kiadó. Ebből 40 m2 a földszinten, 115 m2 a 2. emeleten található. A földszinten 400 m2 közösségi tér került kialakításra, amely alkalmas akár rendezvények megtartására is. Az irodaház jól felszerelt, megfelel a mai céges elvárásoknak is. Az 1. és 2. emeleti szinteken több étkező- konyha is található. A belső tere az igényeknek megfelelően alakítható, akár nyitott teres irodának is. Porta és biztonsági szolgálat, valamint büfé is a bérlők kényelmét szolgálja. Az épületben 8 személyes lift található. Bejutás mágneskártyás rendszerrel lehetséges.
Az épület klimatizálásáról hűtő-fűtő klímaberendezések gondoskodnak. Az egész épületben külső levegőcserélő rendszer (légtechnika) került kiépítésre. Az irodaház teljes alapterülete 4413 m2, jelenleg 155 m2-re várjuk a bérlők jelentkezését. Az épület 3 szintes, szintenként 700 m2 netto irodatérrel, 2 bejárattal, lifttel, beléptető kapuval, saját parkolóval és kerékpár tárolóval rendelkezik. A belső kialakítást tekintve az irodák jellege szeparált, a terek könnyedén összenyithatóak, így open office kialakítása is lehetséges. Az új bérlő igényeihez igazított felújítási munkák kivitelezését a tulajdonos vállalja, átalakítási igénytől függően 1-6 hét alatt. A földszinti aulában egy büfé, kávézó működik, 12 órás biztonsági őrzés és a takarítás biztosított. Az irodaház erős- és gyengeáramú hálózata informatikai vállalkozások igényeinek is megfelel, valamint rendelkezik szerverszobákkal is. Az épület mellett saját parkoló van, ahol a bérlők számára ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.
Olyan bérlőt keresünk, aki hosszú (min. 1 év) távra keres irodát! Bankok, biztosító társaságok, telefonos ügyfélszolgálatok, informatikai cégek jelentkezését is várjuk. A havi bérleti díj a 8 euro/m2 . Az üzemeltetés díja és a rezsiátalány 4 euro/m2 havonta.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 967 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk