Szeged, Vásárhelyi Pál út 5.

Kiadó telephely
Szeged, Vásárhelyi Pál út 5.
Ár havonta
800 ezer Ft
Alapterület
1 m²
Telekterület
3070 m²
Azonosító: 32137089
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó telephely

Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
nincs megadva

Leírás

Szeged frekventált helyén kerítéssel leválasztott, szabad terület, hosszú- vagy rövidtávra is kiadó.

Belvárosi telephelyünk könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel (villamos, tram-train, busz) és autóval egyaránt, további előnye, hogy a város északi, nyugati, déli kijáratai 3-6 km-en belül elérhetők több sávos főútvonalakon.

Telephelyünkön belül lehetőség van irodák bérlésére is 12 és 36 m2 között egy 3 szintes irodaházban. Az irodaházon belül minden szinten mosdó és teakonyha is található, az aulában pedig egy büfé várja bérlőinket friss pékárúval és frissítőkkel.

300 m-es vonzáskörzetben boltok, éttermek, egyéb szolgáltatások vehetők igénybe (Szeged Plaza, Sever center, Főnix áruház, Cédrus Liget).

A területen áramvételezésre van lehetőség.

További szolgáltatásaink:
- bérelhető raktárak
- bérelhető őrzött kamion parkolók.

Mindezek alapján kiválóan alkalmas lehet parkolónak, vásároknak, fesztiváloknak vagy egyéb nagyszabású rendezvényeknek is, de depónak, akár időszakos munkát itt végző cégek számára, gépek tárolására, vagy autókereskedésnek is.

A fent közölt hirdetés nem minősül hivatalos ajánlattételnek. A hirdetések rendszeres frissítése ellenére előfordulhat, hogy a közölt áradatok nem aktuálisak vagy az Ön által kiválasztott ingatlant menet közben kiadtuk.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megkapja a tényleges és teljes körű árajánlatot és szükséges információkat.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel