Bezárás

Szeged, Kollégiumi út

Kiadó telephely
Alapterület 574 m²
Telekterület 1 200 m²
Ár havonta 900 000 Ft
  • Térkép
Bozsó Bence
06 30 925 ···
LIMIT INGATLANIRODA
Üzenetet küldök

Kiadó telephely

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Szeged ipari övezetének frissen felújított és központi útján, a Kollégiumi úton található, 6 éve épült telephely utcafronti, teljesen önálló épülete igényes bérlő részére kiadó!
Az épület hasznos alapterülete 574 m2, mely egy utcafronti, nagy kirakatportállal is rendelkező belső 2 szintes 216 m2 alapterületű üzlet/bemutatóterem/iroda funkciókat is ellátni képes, "A" kategóriás irodaegységből és egy jelenlegi használata szerint kettéválasztott, de igény esetén egyben is hasznosítható, 358 m2 alapterületű, 6 méter belmagasságú raktár/műhely területből áll!
Az irodai rész földszinti 126 m2-e teljesen egy légterű, így az említett funkciókra tökéletes alkalmas, emeleti részén pedig 3 db fényes és igényes iroda, teakonyha és férfi-női toalett kapott helyet.
A csarnok egység tetőszerkezete közel fele részben természetes napfényt beengedő bevilágítókkal készült így nappal a csarnok megvilágítására egyáltalán nem kell költeni. Az egész épület (beleértve a csarnokokat is!) egy fűtésrendszerrel rendelkezik, így teljes alapterülete fűthető!
Köszönhetően a modern, hőszigetelt kialakításának, a sok természetes napfénynek, az üzemeltetése nevetségesen alacsony összegből megoldható!
Az ingatlan egyébként saját parkolókkal is rendelkezik, valamint egészen egyedi módon 2 kapuval is, melynek köszönhetően teljesen körbejárható és így akár önálló bejáratot is biztosítani tud a tulajdonosa az épület majdani bérlőjének!
Tulajdonosa a telephelyen belül igény esetén egy külön, fedett tárolási lehetőséget is tud biztosítani, akár árukészlet, akár gépek részére, de a parkoló bővítésére is.
Jöjjön el és győződjön meg ennek a piacon egyedülálló, magas minőségű épületnek az adottságairól és előnyeiről!
A feltüntetett irányár a fizetendő általános forgalmi adót nem tartalmazza.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 925 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?