Bezárás

Szeged, Kossuth Lajos sugárút 112.

Kiadó műhely
Alapterület 480 m²
Telekterület 1 700 m²
2 000 € 650 000 Ft
  • Térkép
06 30 938 ···
Üzenetet küldök

Kiadó műhely

Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 4 év
Az ingatlanon az elmúlt évtizedekben gépjármű javítás és műszaki vizsgáztatási tevékenység folyt. A telephely földszinti része bérbeadó, ami 280 nm műhely rész, négy szerelőállasos javító műhelyt és két vizsgasort foglal magában. Tartozik hozza egy ~ 20 nm műhely iroda. A földszinti részen van meg egy ~ 130 nm nagyságú üzlethelyiség, mely ügyfél váró, munka felvevő helyként, korábban bemutató teremként volt használva. A földszinti részt a továbbiakban közlekedő, mosdók és a kazán ház foglalja el. A kiadó helyiségek a korábban végzett tevékenységnek megfelelően, használható gépekkel, eszközökkel, műhely és iroda berendezésekkel van felszerelve, melyek a bérlemény részét képezik, és gépjármű fenntartási tevékenység végzése esetén használhatók a tevékenység végzéséhez. Amennyiben a bérlő más tevékenységre kívánja használni, abban az esetben a benne levő berendezéseket eltávolítjuk. A telephely ~1700 nm területen fekszik, amit az épület ketté oszt, és a két udvarra két nagy kapun lehet közvetlenül az utcáról behajtani. A két udvar rész a műhelyen keresztül átjárható. A bérlet az épület földszinti részére, és az udvarra vonatkozik.
Az ingatlan az 5-ős főút kivezető oldalán fekszik jó parkolási és megközelíthetőségi lehetőséggel.
A bérleti díj az ÁFA-t nem tartalmazza, és fizetni kell a felmerülő rezsi költségeket, építményadót.
A bérlő a tevékenysége végzéséhez szükséges átalakításokat, változtatásokat előzetes egyeztetés után saját költségére elvégezheti.

A környékről:

Az ingatlan Szeged, Budapest irányába kivezető, az 5. számú főút, Kossuth Lajos sugárúti szakaszán található a lakóövezet és az ipari terület határán. Az ingatlan közvetlen környezetében található a Szeged Plaza, Szeged Rókusi vasútállomás, SZVESE Sport telep, Autóklub, JOLA, Izabella híd (vasúti felüljáró). Megközelítése gépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt egyszerű, könnyen lehetséges. Villamos végállomás, buszmegálló helyi és távolsági buszok számára közvetlen a telephely mellett van, a közeljövőben átadásra kerülő Szeged-Hódmezővásárhely között közlekedő tram-train megállója szintén a telephely előtt van. Gépjárművek parkolására 24 parkolóállás van kialakítva a közforgalmú területen, de amennyiben ez kevésnek bizonyul a telephelyre érkezők számára, a Plaza parkolója további, szinte „korlátlan” lehetőséget biztosít.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 938 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?