Szeged, Cserzy Mihály utca 11.

Kiadó műhely
Szeged, Cserzy Mihály utca 11.
Ár havonta
1 ezer Ft
Alapterület
1 m²
Telekterület
1 m²
Azonosító: 29815934
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó műhely

Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
nincs megadva

Leírás

Szeged belvárosában őrzött területen ipari csarnokok kiadók!
Raktárnak, műhelynek alkalmas ipari létesítmények kiadók Szeged belvárosában. A telep őrzött, belépésre, illetve bent tartózkodásra munkanapokon 06 órától 17 óráig van lehetőség. Az épület el van látva ipari árammal, közművesített, illetve többnyire fűthető.
1.Különálló 8. épületben található felújított beton aljzatú 2300 m2-es hőszigetelt döntően egy légterű csarnok. A csarnokhoz tartozik egy oszlopokkal övezett 1810 m2-es terület, illetve két műhelyrész (118 m2 és 48 m2). A csarnokban található 4 db irodahelyiség és több illemhely. A csarnok átlagos belmagassága 4 m. Az energiafogyasztás mérése külön almérővel történik.

2.2-es számú épület emeletén található aszfalt aljzatú 1628 m2-es terület. Az épületrészhez tartozik egy oszlopokkal körbeölelt, illetve bontható fémrácsokkal szeparált 1340 m2-es terület, szociális és irodai, illetve kisebb raktáraknak használható helyiségek. A fűtés megoldott. A területhez tartozik egy teherfelvonó, illetve lépcsőház. A víz és a villamos energia külön mérőórával mérhető, a fűtés átalánydíjas. Sűrített levegős rendszer, illetve automatikus tűzoltó berendezések kialakításra kerültek.

3.6-os épület emeletén található felújított 637 m2-es terület. A munkaterületen kialakításra került egy sterilizáló helyiség légcserélővel, illetve fekete-fehér öltözővel. A területhez tartozik továbbá még 3 munkaterület, illetve irodák és szociális helyiségek. A fűtési és használati meleg víz előállítására a rendszer kialakításra került, de a gázbekötés nem történt meg. Az üzemhez tartozik 5 db napkollektor, mely a fűtési és használati meleg vizes rendszerrel van összekötve. A területhez tartózik egy teherfelvonó, melynek felújítása szükséges.

Irányár:
8-as épület 800,- Ft/m2/hó; 6-os épület 700,- Ft/m2/hó; 2-es épület 600,- Ft/m2/hó + rezsi, amely az Áfát nem tartalmazza;

Érdeklődni: Nagyfa-Alföld Kft. 6724 Szeged Cserzy Mihály utca 11. Török Csaba bv. főhadnagy
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély