Bezárás

Szeged, Radnóti utca

Kiadó családi ház
Alapterület 260 m²
Telekterület 899 m²
Szobák száma 5 + 1 fél
Ár havonta 250 000 Ft
  • Térkép
Antal Ibolya
06 30 269 ···

Kiadó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko), padlófűtés
Légkondicionáló van
Bútorozott részben bútorozott
Rezsiköltség nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Kisállat nem hozható
Dohányzás nem megengedett
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Újszegeden, a Radnóti utcában egy minden igényt kielégítő, tágas, nagycsaládnak ideális gyönyörű albérlet keresi lakóit!Ha olyan ingatlant keres családjának, ahol a családi fészek mellett az irodai munkáját is ki tudja alakítani, akkor ez a ház Önöknek való!A ház teljes alapterülete 260 m2. Igény szerint teljesen ketté választható a lakrész és az iroda rész, de a teljes területet lehet lakrészként is használni. Funkciójától függően vagy 3 nappali vagy 2 nappali és egy recepciós helyiség használható . Összességében 5 egész és egy félszobát alakítottak ki, így ha több gyermekkel szeretne költözni, itt kényelmesen elfér minden kis családtag. Az alsó szinten egy tágas konyhát alakítottak ki amerikai konyhás kivitelben, így az étkezés is itt oldható meg kényelmesen. Külön kamra segíti a tárolást. Egy fürdőszoba áll rendelkezésre, ahol egy sarokkád és egy tusoló között választhatnak a lakók. A fürdő egyik nagy ékessége a tágas tere mellett, hogy nagy ablakkal rendelkezik, mely így természetes fénnyel látja el a fürdőt. A lakók és vendégeik számára 3 toalett adott.

A ház fűtése gázkazánról biztosított, a hőleadás padlófűtésen és radiátorokon keresztül megoldott. Minden közműfogyasztást saját mérőórák mérnek, így a tényleges fogyasztás után kell a rezsit fizetni. Kílmát is beszerelték, ezen felül riasztórendszer biztosítja a lakók védelmét. 
Gépkocsik számára egy duplagarázs nyújt biztonságot, amely még egy plusz toalettel egészül ki. Mind az udvar, mind a garázs elektromos kapukkal nyithatóak.

Gyönyörű, gondozott kertet alakítottak ki a 899 m2-es telken, amely gyepesített, és fákkal, tujákkal beültetett. Egy kis kerti halastavat is kiépítettek, illetve egy kerti pavilon tökéletes helyszínt nyújt bárkinek akár étkezéssel összekötött szórakozásnak. A kert gondozása a leendő bérlő feladata lesz, így olyan bérlőket várunk, akiknek ez nem okoz gondot, és vállalják a kertgondozást is. Kisállat a házban nem tartható, csak az udvaron. 

Részben bútorozottan és részben gépesítve kínálom az ingatlant. A bérleti díj 250.000 Ft/hó + rezsi + 2 havi kaució szerződéskötéskor. Minimum 1 évre szól a bérleti szerződés.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 269 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?