Bezárás

Szeged, Petőfi Sándor sugárút

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 1 000 m²
Ár 499 millió Ft
  • Térkép
Szil Gabriella
06 30 901 ···
Best- Home, Szeged Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
BEFEKTETŐK FIGYELEM!!!

Szeged belvárosában 619 m2 es telken, 4 x 250 m2 alapterületű, 4 szintes, az 1800-as évek végén épült és 2002-ben teljes körűen felújított és szállodává alakított épület és az ezt tulajdonló és működtető céggel, kialakult vendégkörrel eladó.
A 4 szinten 19 szoba és kiszolgáló helyiségek találhatók, az alagsori részen pedig egy 40 adagos konyha szolgálja ki a hangulatos étterem részt, ami az utca felől meg is nyitható igény esetén.
Az ár természetesen a 19 szoba teljes berendezését, a szálloda összes felszerelését tartalmazza, a legutolsó kiskanálig.
A vásárlás napjától tovább működtethető hotelként, hiszen Szeged nem csak a nyári szezonban, hanem egyetemi város lévén konferenciáinak, pezsgő kulturális életének köszönhetően egész évben vonzó célpont szabadidős és üzleti turistáknak.
Továbbá, akár egy egészen más profilú vállalkozás céljára is alkalmas az ingatlan, az egyetemek közelsége miatt apartman ház céljára is kiváló.
Az ingatlan tehermentes, pályázati célra is alkalmas!

Az ár irányár, tegyen ajánlatot! Várom hívását!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Best- Home, Szeged Ingatlan Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 30 901 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?