Bezárás

Szeged, Jósika utca

Eladó étterem, vendéglő...
Videó elérhető
Alapterület 420 m²
Ár 11 millió Ft
  • Térkép
Mátrai Róbert
06 70 377 ···

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Szeged Belvárosában eladó lett, egy a brutto 420 m2-es, felújított étterem. A felújítás során modernizálásra került az étterem teljes gépészete (szellőzés, szagelszívás), konyha, stb... Illetve megkapta jelenlegi arculatát, ami egy hamisítatlan Perzsa világot varázsol Szegedre. Az éttermet 2019. tavaszán nyitották meg, bejáratása könnyen ment, hisz a külföldi diákok körében nagyon népszerű a konyhája. 3 fő egységből áll, 2 bárpulttal. A kialakítás során nagy hangsúlyt fektettek a vizipipázásra alkalmas rész szellőztetésére.
Az étterem bérlemény, az ár tartalmazza az étterem teljes felszerelését, árukészletét a működtető céget, engedélyekkel, szerződésekkel, pénztárgéppel együtt.
Ajánlom az éttermet vállalkozó szellemű vendéglátósoknak, akik meglátják a külföldi diákokban rejlő potenciált.Környék, közlekedés:
A Bartók térhez közeli csendes utca a sétáló utca és a Zsinagóga közelében található. A ház remek helyen található, több üzlet, vendéglátóhely található a közelben. Közlekedési szempontból is egyedülálló a környék, hisz több buszjárat közlekedik a szomszédos utcákban, a Mars téri buszpályaudvar és piac is mindössze csak 3 perc sétára van. Az Árkád bevásárlóközpont kb. 2 percre található, ahol a bevásárlás és az ingyenes parkolás is megoldott. Parkolni a ház előtt, fizetős közterületen lehetséges vagy a szomszédos sétálóutcában ingyenesen lehet.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 377 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?