Bezárás

Szeged, Széchenyi tér 1.

Eladó étterem, vendéglő...
Részletfizetéssel
Alapterület 150 m²
85 670 € 29,9 millió Ft
  • Térkép
06 30 637 ···
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Családi okok miatt eladó Szegeden szeretett 2 db bistro-nk (bérleti szerződéssel, van egy főbérlőm, aki a jogtulajdonos és az IKV felé ő fizet)

Helyszín1: Szeged, Mérey u. 6/a, Pöspök u. 11/a sarok, -Iroda negyed

Jellemzően, környékbeli irodákból, hivatalokból, társasházakból, iskolákból járnak ide, főleg menüzni, ebédidőben, de a pincében egy közel 100nm termelő konyha került kialakításra, ahol akár napi 400! adag étel elkészítésére is alkalmas, rendezvények, esküvők, catering stb...Akár az itt előállított ételek (pl poharas desszert) máshova történő továbbértékesítése is javasolt. Továbbá kiszállítás, mivel központi helyen van, gyorsan odaér az étel a cél helyszínre. Villamoshálózat kialakítva, ami elégséges hogy a teljes konyha villanyról működjön. Gáz a radiátoros fűtésre van csak. Található még egy 12nm es új hűtőkamra a pincében, ami kiszolgálja a termelőkonyhát (akár stabil 2 Celsius fok). Fent van egy tálalókonyha kb 15nm, ami a helyi fogyást kiszolgálja. 30fő-nek van ülőhely +4fős terasz 2 asztal 4 szék az utcán, engedéllyel.
BFC kávégép +Fiorenzato darálók mind a két helyen. Új 50es mosogatógép mindenhol. Szellőzés a Vento2000 Kft jóvoltából tetőig, gerinc fölé emelve,ahogy kell. Tálalókonyha+pince egy rendszerbe kötve.
Több háttér hűtő, pulthűtő,mélyhűtő láda, vitrin, hűtetlen pult áll rendelkezésre. Az asztalok egyedi fenyőből gyártva, festve, lakkozva,industrial design.
Digitális bemutató tv-k, a menü és az ételfotók bemutatására, facebook, instagram streamek, videok lejátszására, erős social aktivitást lehet elérni ezek segítségével.
E-systems vendéglátó szoftver, Érintőképernyős POS, külön NAV online kassza, +OTP POS terminálok. A környék hamarosan teljesen megújul. Rögtön az üzlet szomszédságában hamarosan átadnak egy kb 60 lakásos társasházat, illetve megkezdődött Szeged legnagyobb belvárosi irodaházának a kivitelezése a 50m-re a bistrótól. Ideális helyszín


Helyszín2: Szeged, Vitéz u. 3. -Egyetemi negyed

Jellemzően egyetemi diákok, és alkalmazottak a vendégek, sok a külföldi, főleg német diákok az orvosi idegen nyelvű képzés miatt. A hely az egyetemi negyed közepén van, a legforgalmasabb utcán ami az orvosi kar és kórház épületeit köti össze a TIK egyetemi nagy könyvtárral. Nagyon erős a gyalogos forgalom. Kb 80nm vendégtér, 4 asztal + 8 szék terasz, bent 60 ülőhely, de sűríthető. Napi menü mellett a street food forgalom is erős. Kb 25n konyha és tálaló, minden hivatalos helyiséggel ami a konyha üzemeléséhez szükséges. Ugyan olyan enteriőr mint az első helyen, fiatalos, barátságos,igényes industrial-minimal stílus. Teljes körűen fel lett újítva a kialakítás alatt. Az első bistro termelő konyhájában van legyártva az étel, menük stb, minden reggel áthozzuk ide, itt csak tálalni kell, alacsony bérköltség!

Céggel együtt eladó az összes engedéllyel,szerződéssel,kauciókkal megfizetve, teljesen berendezve. Jelenleg is működik (most éppen csak kiszállítás a járvány helyzet miatt) , bejáratott vendégkörrel rendelkezik. Összesen 90 ülőhely a két helyen . Ha fontos hogy ne tölts el 6-8 hónapot a kialakítással , itt minden készen van , akár másnap lehet kezdeni. Street-food , napi menü , rendezvények , sok mindenre alkalmas.

Mivel nagyon igényes és kulcsrakész a hely, semmi teendő vele, csak ki kell nyitni másnap.
Ez egy igazán kivételes ajánlat, nagyon szeretjük, de családi okok miatt sajnos eladóvá vált.
Ingatlan beszámítás/csere lehetséges.
Kérem csak komoly érdeklődők hívjanak!
Adatok csak telefonon egyeztetett személyes találkozáskor.
Az ár szakmai becslés alapú irányár.
Megtérülési idő 2-3 év.
Valósítsd meg Te is álmaidat, itt sikerülni fog!

Ár: 29,9M Ft.

Akár 20% önerővel átadó, a fennmaradó összeg 3 éves részletre, így a profitból lehet visszafizetni, szinte minimális induló részlettel indulhat a vállalkozás, akár 1 hét alatt, hiszen minden kulcsrakész, összes engedély rendelkezésre áll.


+

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 637 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?