Szeged, Kormányos utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Szeged, Kormányos utca
Ár
47,5 millió Ft
Alapterület
84 m²
Azonosító: 32352797
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
2001 és 2010 között
Emelet
földszint
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Üzlet vagy lakás? Mindkettőnek tökéletes!

A város központjától karnyújtásnyira eladó az alábbi földszinti, jelenleg szépségszalonként és üzlet besorolás alatt működő ingatlan. Kis fantáziával, nagyon jó elosztású lakást lehet kialakítani.

Az alapterület 84,14 m2, a garázs 14 m2. A főbejárat az utcafrontról nyílik, tágas előtérbe érkezünk. A sok ablaknak köszönhetően rendkívül világos az üzlet legnagyobb helyisége, ahol most fodrászat van kialakítva. Innen két irányba mehetünk, a kozmetikába vagy a garázs és hátsó helyiségek irányába. Ha lakásban gondolkodunk, a garázsból közvetlenül megközelíthető lehet a lakótér. Több vizesblokk van, így az új fürdő vagy konyha kialakítása egyszerű.

A burkolat minden helyiségben járólapot kapott, padlófűtés és radiátoros fűtés van. Az ablakok rácsozottak, kamera és riasztórendszer lett telepítve. Az egyik szobából kialakítható egy udvarról megközelíthető hátsó bejárat is.

Kitűnő elhelyezkedésének és megközelíthetőségének köszönhetően más tevékenység végzésére is ideális, az épület előtt több parkoló van kialakítva és már nem fizetős a parkolás.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel