Bezárás

Szeged, Római körút

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 59 m²
Ár 35,9 millió Ft
  • Térkép
Kinyik Erika
06 20 390 ···

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota befejezetlen
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség 20 000 Ft/hó
A Római krt.-on, a belváros közvetlen peremén csendes, fás utcában kínálok megvételre, 58.5 m2-es földszinti üzlethelyiséget. Ez a városrész Szeged egyik leggyorsabban fejlődő része, köszönhetően a kitűnő közlekedésnek, a belváros közelségének. A társasház 19 lakásos, melynek környéke kifejezetten családbarát, a közvetlen közelben játszótér, óvoda, iskola, park, bevásárlási lehetőségek és gyógyszertár is megtalálható. Ugyanakkor a városközpont gyalog pár perc alatt elérhető. A kitűnő tömegközlekedésnek köszönhetően pedig számos busz és villamos segítségével juthatunk el Szeged bármely részére. A társasház előtt közvetlenül buszmegálló van, ami a jövőbeli vállalkozás előnyére válhat. Parkolás a ház előtt szintén megoldott. Az üzlethelyiség tökéletesen alkalmas több tevékenységi kör végzésére. Jelenleg egy légterű, melyben igény szerint kialakítható eladótér, iroda(dák), raktár(ak), wc, öltöző.
A tásasház hőszolgáltatásáról, a fűtési és melegvíz előállításáról a legkorszerűbb hőközpontos rendszer gondoskodik. A külső szerkezet rendkívül energiatakarékos, 30 cm ragasztott csiszolt tégla+10 cm grafitos hőszigetelés konstrukcióval megoldott. Az üzlethelyiség hatalmas nyílászárói 3 rétegű, jó hőszigetelésű nyílászárók kerültek beépítésre, amely üzleti szempontból is kitűnő reklámfelület lehet tulajdonosának.
Ár: nettó 35.900.000,- Ft+Áfa

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 390 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk