Szeged, Mérey utca

Eladó irodahelyiség irodaházban
Szeged, Mérey utca
Alapterület
124 m²
Közvetítői azonosító: COM 6448
Azonosító: 30864124
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
B vagy B+
Emelet
1
Épület szintjei
4
Légkondicionáló
van
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
utca, közterület

Leírás

Szeged Belvárosában, a Mérey utcában, mindössze 200 méterre a Széchenyi tértől (főtér) található irodaházban eladó ez az I. emeleti 124 m2 alapterületű, 4 irodahelyiségből álló, 2013-ban teljes körűen és rendkívüli igényességgel felújított extra minőségű és színvonalú, saját tulajdonú irodaegység!
A jelenleg cégközpontként működő egységet a jelenlegi tulajdonosai minőségi anyagokkal, saját igényszintjüknek megfelelően újították fel és alakították át, sőt még az irodaház azon közös közlekedőjét is renoválták, mely az irodák megközelítését szolgálja!
A liftes irodaház egyébként portaszolgálattal és beléptető rendszerrel is rendelkezik.
Az irodák igényességére jellemző (a teljesség igénye nélkül!), hogy ezen egység modern, hőtükrös megoldással is ellátott hőszigetelt nyílászárókkal, teljesen új elektromos hálózattal, külön számítógépes hálózattal, GPS alapú riasztórendszerrel, az épület központi radiátoros fűtésén felül szobánként külön-külön hűtő-fűtő klíma rendszerrel (légtechnikai berendezéssel), valamint saját szellőztetőrendszerrel is rendelkezik, mely folyamatos friss levegő cserével biztosítja az itt dolgozók komfortját!
A felújítás során elkészült munkákról kérje kollégánk részletes tájékoztatását!
Amit fontos még megemlíteni, hogy jelenlegi tulajdonosai az irodaegyüttest a képeken látható állapotban, teljesen felszerelve és bebútorozva szeretné értékesíteni. A feltüntetett irányár a teljes bútorzat és berendezés értékét, sőt még a fizetendő ÁLTALÁNOS FORGALMI ADÓT is tartalmazza!
Frekventált és I. emeleti elhelyezkedése okán tökéletes választás lehet, akár cégközpontnak, de ugyanúgy háttérirodának, vagy ügyvédi irodának, ill. orvosi rendelőknek, illetve egyéb szolgáltatók számára is!
A feltüntetett irányár az általános forgalmi adót nem tartalmazza!