Bezárás

Szeged, Fonógyári út

Eladó telephely
Alapterület 2 020 m²
Telekterület 4 086 m²
Ár 230 millió Ft
  • Térkép
Kreuter Klaudia
06 20 852 ···
Fogarasi lakókert
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Szeged frekventált Iparvárosi részén a Fonógyári útról és az újonnan elkészült Kollégiumi útról is megközelíthető telephely várja tulajdonosát.
Az összközműves telkeken raktárakból, irodákból, műhelyekből és szociális blokkokból álló ipari komplexum három külön helyrajzi számon található. Külön és egyben is megvásárolhatók.
A korszerű őrzött telephely remek közlekedő és rakodó felületekkel rendelkezik, az egységek között/ mellett a kültéri rakodás könnyedén megoldható. Az épületek nagy része fűthető és szigetelt. Korszerű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, az aljzat békázásra és targoncázásra egyaránt alkalmas.
Az ingatlan kialakításánál fontos szempont volt a funkcionalitás és produktivitás. Mind az irodai mind a műhely dolgozói számára kialakított szociális blokkok, öltözők és tárgyalók a gördülékeny és komfortos munkavégzést szolgálják.
Ajánlom befektetőknek, remek adottságainak és elhelyezkedésének köszönhetően könnyen bérbe adható, illetve olyan vállalkozások otthonának, ahol fontos, hogy a gyártás és vállalat irányítás egy épületben / közel egymáshoz működhessen.
Teljes alapterület 4086 m2, épületek alapterülete 2020 m2 mely az alábbiak szerint oszlik el:

SZ-on: Raktárak
telek: 2067 m2
épület alapterülete: 560 m2 (belmagasság 3-3,5m)

SZ-on: Iroda és műhely, raktár
telek: 1153 m2
épület alapterülete: 680 m2 (belmagasság 3-3,5m)

SZ-on: Műhelycsarnok, iroda
telek: 866 m2
épület alapterülete: 780 m2 (belmagasság 3-3,5m)

Amennyiben felkeltette érdeklődésé az ingatlan keressen bizalommal a hirdetésben megadott elérhetőségen és tekintse meg személyesen

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 852 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?