Szeged, Kollégiumi út

Eladó telephely
Szeged, Kollégiumi út
Alapterület
780 m²
Telekterület
1910 m²
Közvetítői azonosító: COM 6462
Azonosító: 31136242
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó telephely

Leírás

Szeged egyik legfrekventáltabb gazdasági övezetében, a frissen felújított Kollégiumi úton található telephely befektetési céllal eladó!
A telephely 1910 m2-es saját, kizárólagos használatú telekkel rendelkezik, saját utcafrontja és 2 db bejárati kapuja is van, a rajta található felépítmény pedig 780 m2 alapterületű.
A jelenleg döntően gyártó csarnokként és raktárként hasznosított, szinte teljes egészében fűtött épületben minden megtalálható ami egy kis, illetve közepes cég működéséhez szükséges. Vannak igényesen kialakított irodahelyiségek, teakonyha, étkező, öltöző és szociális helyiségek is!
Szerkezetét tekintve az épület vasbeton pontalapokra épült, kéthajós kivitelű, acélváz tartószerkezettel. A korábbi barakk típusú épület falai hungarocell hőszigetelést kaptak. A belső térlezárások hőszigetelt műanyag lambériával megoldottak, a nyílászárók döntően műanyag tokozatú, hőszigetelt üvegezésű ajtók, ablakok, illetve ipari kapuk. Az épület fűtését 2 db gáztüzelésű kazánról üzemelő központi fűtésrendszer biztosítja.
Az ingatlanban jelenleg egy bérlő hosszabb távú bérleti szerződéssel rendelkezik így a jelen körülmények között leginkább befektetőknek ajánljuk, saját használatra nem vehető még egy ideig birtokba.