Szeged, Dorozsmai út

Eladó telek ipari hasznosításra
Alapterület 170 m²
Telekterület 4 281 m²
Ár 79 millió Ft
  • Térkép
Salamon Éva
06 70 310 ···

Eladó telek ipari hasznosításra

SZEGED FREKVENTÁLT IPARI ÖVEZETÉBEN 4281 NM-ES, TELEPHELY ELADÓ FELÚJÍTOTT 170 NM-ES ÉPÜLETTEL

Szegeden a Dorozsmai út és az E5-ös nemzetközi főútvonal kereszteződésénél, kínálom eladásra ezt a 4281 nm-es területen elhelyezkedő bekerített telephelyet.
Az ingatlan megközelíthető 3 darab kamionközlekedésre is alkalmas kapubejárón, aszfaltozott bekötőutakon, a Dorozsmai útról és az E5-ösről egyaránt.
A telephely környezetében számtalan kereskedelmi és ipari szolgáltató létesítmény található: hipermarketek (Metro, Auchan) benzinkút, nagykereskedelmi raktárak, de itt épült fel a Nagybani piac, és az ELI lézerközpont is.
A telek besorolása: kereskedelmi szolgáltató. Legnagyobb beépíthetősége 40%, homlokzatmagasság 12,5 m.
Területén a teljes közműellátottság mellett iparvágány húzódik, mely közvetlen vasúti áruszállítást tesz lehetővé.
A telephelyen egy 170 nm-es egyszintes téglaépület, és egy nagy felületű, térvilágítással és csapadékvíz elvezető rendszerrel rendelkező szabadtéri tároló tér található.
Kiváló infrastruktúrája miatt nagyszerű választás lehet, kereskedelmi célokra, áruház, logisztikai központ, ipari telephely, raktározásra, gyártásra szakosodott üzem működtetésére. Továbbá a terület nagysága alkalmassá teszi, kamionok, nagy erőgépek parkoltatására is az ingatlant.
Ajánlom mindazon vállalkozók, befektetők számára ezt a nagyszerű ingatlant, akiknek fontos az ELHELYEZKEDÉS: akik Szeged kereskedelmi és ipari központjának szívében, és a legfontosabb nemzetközi utak találkozásánál szeretnék működtetni vállalkozásukat.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Salamon Éva
A referens összes hirdetése
06 70 310 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?