Szeged, Sándor utca

Eladó sorház
Szeged, Sándor utca
Alapterület
190 m²
Telekterület
333 m²
Szobák
6
Azonosító: 32500382
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó sorház

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
3
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nem
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
beépített
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Szeged-Felsőváros városrészben, a Sándor utcában kínálom eladásra (külön helyrajzi számmal rendelkező) sorházi ingatlanomat.

A ház 1989-ben épült, 3 szintes, 192,3 nm2-es. Garázs (18,2 nm2) és saját pihenő kert (körülbelül 145 m2) tartozik hozzá, mely a szomszédoktól kerítéssel elválasztott.

A nagy belmagasságú garázs az utcafronton van, belőle a ház földszintjén található közlekedő helyiségbe is bejuthatunk.

A házba lépve egy előszoba fogad bennünket, majd innen a közlekedőbe jutunk, melyből egy fürdőszoba, valamint 3 szoba nyílik. A földszinti szobák közül az egyik könnyedén konyhává alakítható (a vízvezetékek,gázcső ki lettek építve). A ház mögötti terasz és kiskert is innen érhető el, illetve a közlekedőből indul az emeletre vezető fa lépcső is.

Az első emeleten találhatunk egy 26,4 m2 nagyságú szobát, melyből (kisebb javító munkálatokat követően) egy utcai teraszra is kiléphetünk. Ezen a szinten fellelhető még egy fürdőszoba, egy kamra (5,2 m2), valamint a közös légtérben helyet foglaló konyha és étkező. Az étkező részből kilépve, egy közel 10 m2-es, udvar felé néző erkélyt használhatunk.

A következő szint a tetőtér, ahol három külön bejáratú szoba, egy fürdőszoba és az abból nyíló kazánház került kialakításra.

A fűtés radiátorokkal, gázkazánról működik.
A külső nyílászárók mind műanyagra lettek cserélve. A hidegburkolatok állapota vegyes, a terasz felújítást igényel. Az ingatlan korszerűsítése esedékes, de jelen állapotában is lakható. Az igény szerinti modernizáció már a vevő elképzelései szerint alakulhat.

Az elhelyezkedése, mérete alapján több célú felhasználás lehetőségét rejti magában. Például több generáció együttélésére, vagy éppen apartmanok kialakítására is alkalmas lehet. De iroda vagy orvosi rendelő is berendezhető benne.

Ingatlanközvetítők segítségét nem szeretnénk igénybe venni.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély