Szeged, Tápé

Eladó szálloda, hotel, panzió
Szeged, Tápé
Ár
284 millió Ft
Alapterület
355 m²
Azonosító: 32546007
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Az eladó ingatlan Szeged legkedveltebb  városrészében Tápén  található, az új Pick Arénától , a Tiszavirág Sportuszodától néhány percnyi távolságra.

A belvárosba csúcs időben is rövid idő  alatt  bejutunk, se híd, se sorompó, de még lámpa sem  akadályozza  a haladásunkat!

A 890 m2 területű telken egy  három szintes 9 szobás  panziónak tervezett  épület került felépítésre, de kiválóan alkalmas  nagyobb családok otthonának is,  a zavartalan mindennapi életükhöz.

A bruttó 355 m2 területű épület alsó szintjén a recepció, a társalgó, a konyha és étkező, valamint  mosdók, és a személyzet szociális helyiségei találhatók.

Az első emelet  5 szobának a második emelet 4 szobának ad helyet, mindegyik szoba saját fürdőszobával és WC-vel rendelkezik.

Az építkezés jelenleg is zajlik.   A belső dizájn kialakításában még van lehetőség változtatni az új tulajdonos igényei szerint.

Az ingatlan fűtése gáz cirkó, radiátor hőleadókkal, a hűtésről klíma gondoskodik.

Az ár a kulcsrakész állapotra vonatkozik.  Igény és megállapodás szerint az ingatlan teljes berendezése is rendelkezésre áll.

Kiváló lehetőség!  Az elhelyezkedése miatt szinte biztos az állandó vendégforgalom. 

Az említett sport létesítmények mellett egy karnyújtásnyira van a Tisza-part, a halászcsárdák is.Amennyiben felkeltettem érdeklődését,  ha további információra van szüksége hívjon bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel