Szeged, Belváros

Kiadó egyéb iroda
A hirdetés jelenleg nem aktív.
Alapterület 312 m²
Min. bérelhető 238 m²
Ár  havonta 600 000 Ft
  • Térkép

Kiadó egyéb iroda

Ingatlan állapota újszerű
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 4
Légkondicionáló van
Bútorozott nem
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő nincs megadva
Üzemeltetési díj nincs megadva
Minimum bérelhető terület 238 m²
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - benne van az árban
Szeged belvárosában, a Dugonics tér, Kárász utca közvetlen közelében, 2009-ben épült társasház 1. emeletén lévő, újszerű állapotú, prémium kategóriás, alacsony rezsijű, 312 m2 alapterületű, modern, klimatizált, UTP hálózattal is felszerelt, 9 db irodából és a hozzájuk tartozó kiszolgáló helyiségekből álló irodablokk kiadó hosszú távra. Az irodák az épület teljes I. emeletét elfoglalják, melyhez a lépcsőház felől egy elektromos működtetésű üveg tolóajtón keresztül juthatunk be.
Mindegyik iroda klimatizált, elektromos redőnyökkel van ellátva, tehát a legmagasabb elvárásoknak is eleget tesz. Jelenleg 40 munkaállomásnak van kiépítve az elektromos és a számítógépes hálózat, melyhez kapcsolódóan az iroda részét képezik a hálózati eszközök és be van kötve az Invitel optikai kábele is. Ezen kívül rendelkezik természetesen vagyon védelmi rendszerrel is. Fűtését gázkazánról üzemelő radiátoros fűtésrendszerrel oldották meg. Az irodablokkhoz tartozik egy 4 m2-es és egy több mint 12 m2-es, udvar felé tájol erkély.
Jár hozzá az épület mélygarázsában 2 db beálló is.

Bérleti díj: 600.000,- Ft/hó + rezsi. A bérleti díj az Áfát nem tartalmazza.

Az iroda felosztható két részre, melyek egymástól teljesen elszeparálhatók fizikailag és a körműveket és fűtést tekintve is, ezért kibérelhetők külön-külön is.
Alapterületük: 238 m2 és 74 m2.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

A hirdetés jelenleg nem aktív.
Neked ajánljuk

Mondd el véleményed oldalunkról!

1
10