Bezárás

Szécsény, Belváros

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 1 370 m²
Ár 205 millió Ft
  • Térkép
Lénárd Viktor
06 30 474 ···
OTP Ingatlanpont Keleti régió
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Szécsényben, Nógrád megyében kínálunk eladásra egy egyedülálló adottságú ingatlant.
Szécsény már a középkortól városi rangú, nagy múltú város Nógrád megye szívében. A város számtalan történelmi épülettel rendelkezik. Barokk Forgách-kastély, több száz éves Ferences templom és kolostor továbbá a Tűztorony is mind az ingatlan közvetlen közelében található. A település Hollókő és Ipolytarnóc között félúton helyezkedik el. Hollókő a Világörökség része ófalujával és várával, míg Ipolytarnócon az ősmaradványokat látogathatjuk meg. Az ország ezen része közkedvelt vadászhely, nemcsak az országból, de Ausztriából is rendszeresen érkeznek vadászok erre a festői környékre.

Az épület a középkortól napjainkig épül és átépül, megújul. A középkorban a települést városfal vette körül négy bástyával - az ingatlanhoz tartozik ebből a négy bástyából az egyik. A középkori bástya rekonstrukciója 2011-ben készült el, építészeti díjat is nyert. Nógrád megye emblematikus épületévé vált. Pincerendszerét 17-18. századi gyönyörű részletek teszik különlegessé, a legrégebbi szakasza a 14. században épült. Az épület jelenleg étteremként, panzióként és rendezvényközpontként működik.

A telek mérete : 1121 m2 az épület hasznos alapterülete: 1370 m2. Összesen 19 szoba alkotja ebből 3 db panorámás lakosztály a bástyaépületben, 12 db 2+2 ágyas galériás szoba, illetve 4 db 2 ágyas lakosztály a földszinten. Egyidejűleg 60 ember tud megszállni.
Jelenleg is működő étterem 200 adagos konyhával. Különterem, rendezvényterem, belső udvar, illetve egy 460 m2-es középkori pincerendszer indítja el a fantáziát, teszi egyedivé a helyet, ami bármilyen célra hasznosítható. Az udvar beépítésével igény szerint wellness részleggel bővíthető. Figyelembe véve,hogy a közeli hollókői szálloda kihasználtsága igen magas, akár vendégház funkciót is betölthet, de egyéb kereskedelmi célú felhasználása is reális hiszen központi helyen fekszik Szécsény belvárosában. Amennyiben sikerült felkeltenem az érdeklődését hívjon bizalommal!
Az OTP Bankcsoport tagjaként hitellehetőségekkel, személyre szabott pénzügyi megoldásokkal, gondos ügyvédi közreműködéssel és teljes körű szakértői ügyintézéssel támogatjuk ügyfeleink adásvételét.

Kapcsolat a hirdetővel

OTP Ingatlanpont Keleti régió
Az iroda összes hirdetése
06 30 474 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?