Szatymaz, Csongrád-Csanád megye

Eladó külterületi telek
Szatymaz, Csongrád-Csanád megye
Telekterület
3157 m²
Közvetítői azonosító: COM 190400404
Azonosító: 32444648
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Csatorna
nincs

Leírás

Ha csendre, természetközelségre vágyik ...
Akkor Önnek ajánlom megvásárlásra Szegedtől 10 perce Szatymazon a Jánosszállási kertsoron található dupla méretű zártkerti ingatlant.
Az ingatlan a Földhivatalban művelési ág alól kivett terület és gazdasági épületként van nyilvántartva összesen 3157 négyzetméteren, mely két telek összevonásával jött létre. Ezáltal kiválóan alkalmas kisebb gazdálkodásra, hobbi tevékenységre.
Mivel a területen a vezetékes gáz, víz, rendelkezésre áll a jelenlegi tulajdonosok ezt kihasználva az elmúlt években az 50 négyzetméteres lakóépületen több korszerűsítést végeztek, így alkalmassá tették az egész éves ott tartózkodásra.
Sor került az épület külső szigetelésére, a nyílászárók cseréjére, radiátoros cirkó fűtés kialakítására, a villanyhálózat újra húzására, a konyha korszerűsítésére. Ezáltal belsőépítészetileg, két személynek alkalmas kislakás hangulata lett.
A napi életteret növeli a pince mely háztartási helyiségként funkcionál, a terasz és a műhely.
A kertben gyümölcsfák, szőlőtőkék és konyhakerti zöldségek, állattartásra alkalmas ólak, abszolút egészséges falusias életvitelt biztosítanak. A környezet ős fás erdőszéli hangulatú, a szomszédok barátként üdvözölik egymást.
Az ingatlan aszfaltos úttól és a buszmegállótól kb. 800 méterre található. Ha szeretne ilyen környezetben, egy garzon panellakás áráért ingatlant vásárolni, hívjon és kérjen időpontot!

Kocsis Ágota ingatlanértékesítő ️ IngatlanVlog

Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.

16700000 Ft
Lépj kapcsolatba a hirdetővel