Szada, Szőlőhegy Eladó családi ház
Alapterület 209 m2
Telekterület 825 m2
Szobák 4
Közvetítői azonosító: COM HZ067125 Azonosító: 33845213
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 389 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó családi ház
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2019
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei 2
Légkondicionáló nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc egy helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2019
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei 2
Légkondicionáló nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc egy helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán
Napelem nincs
Szigetelés nincs
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán
Napelem nincs
Szigetelés nincs
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

Szadán tulajdonostól családi házat 825 m2-es lejtős telken kínálunk megvételre!!

Szada Szőlőhegyi részén kétszintes, 167 m2 lakótérrel és a két szinten összesen 42,6 m2 terasszal épülő ház várja új tulajdonosát.

A tulajdonosok az általuk megálmodott házat 2019-ben kezdték építeni, amelynek különlegességét nem csupán a csodás örökpanoráma, hanem többek között az egyedi tető és a tágas, nagy belmagasságú belső terek adják. A tudatos tervezésnek és a nagy nyílászáróknak köszönhetően a ház a nap minden szakában világos, a házat körbe süti a nap.

A lakóépület a bejelentési tervnek megfelelően, minőségi építőanyagokkal, kiváló hatásfokú fűtő- és melegvizet biztosító készülékekkel került kivitelezésre.

A lejtős telekre épült lakóház két szintjén az alábbi helyiségek kerültek kialakításra:
Alsószinten (szuterén szint)- amelynek csupán egyik oldala került föld alá – 2 hálószoba (16,03 és 15,42 m2), 8,3 m2 fürdőszoba, 14,18 m2 fitnesz terem(amelynek helyére akár egy külön szoba is kialakítható), 9,1 m2 mosókonyha (2 mosógép és 1 szárítógép kiállással) és a 16,36 m2 közlekedő (magába foglalva egy jelenleg tárolóként funkcionáló helyiséget) valamint a 18,81 m2 óriás fedett, kertkapcsolatos terasz.
Felsőszinten (utcaszint)- 50,91 m2 nappali+étkező+konyha (kandalló helye kialakítva, kémény megépítve), 11,2 m2 vendégszoba/iroda, valamint a hozzátartozó 3,34 m2 tusoló és WC, 15,41 m2 előtér és lépcsőház, valamint egy 2,63 m2 kamra/gépészeti helyiség. A lakóház bejárata előtt egy impozáns előtetős terasz épült. Valamint ezen a szinten is egy 18,8 m2 nagyságú terasz készült, amelyről az örökpanorámának köszönhetően akár kivételesen gyönyörű égi jelenségeket is megcsodálhatunk.

Miből is épült ez a kivételesen megálmodott lakóház:
-a ház minden eleme – a két szint közötti lépcsőt kivéve –nagyhatásfokú PORFIX rendszer elemekkel készült, hanggátló elemekkel kiegészítve.
-a tető BRAMAC rendszertető, a faanyag Ausztriából érkezett, a cserép BRAMAC „DUNA” THERMO PROTECTOR (antracit) betoncserép, amelynek a hővisszavezetése és az energia megtartó képessége az egyik legjobb a piacon,
-az esővízelvezető csatorna is BRAMAC, szürke színű,
-az ablakok és az ajtók: szürke színű Kömmerling 3 rétegű ablakokkal, a melegebb helyeken SOLAR GUARD védelemmel,
-a ház vízszigetelése az egyik legkorszerűbb COMBIDIC-2K Prémium rendszerrel került kivitelezésre.
-a két szint közötti lépcső egyedülálló hazánkban, Ytong lépcsőelemeknek köszönhetően „meleg hatású”, stabilitása 350kg/elem, lépcsőfok
-fűtés- és melegvízellátás: REMEHA kombi gázkazán, továbbá beépítésre került egy Elektrolux „SI” 100 l távolról vezérelhető villanybojler is, ennek köszönhetően lehet választani energia felhasználás szerint. A fűtési rendszer padlófűtéses (szintenként 11 kör), a fürdőszobákban és mosókonyhában kiegészítve törölközőszárítós radiátorokkal. Kiegészítő fűtésként a nappaliba tervezett kandalló funkcionálhat, amelynek a helye és a kéménykivezetése már kiépítésre került.

A tudatos tervezésének, kivitelezésnek köszönhetően a jelenlegi készültségi szinten is lakható az ingatlan.

A kertet az új tulajdonos saját ízlése szerint tervezheti meg.

Az ingatlan belső utcafronti udvarán 2 gépjármű elhelyezésére van lehetőség, amelynek burkolati anyagai a helyszínen vannak.

A tulajdonos számos építőanyagot biztosít, amely a vételár részét képezi.

Az új tulajdonos a lakóház belső kialakítását, a burkolatokat, a színvilágot és az elképzelt anyagokat ízlésének megfelelően tudja megvalósítani.

Az ingatlanban minden közmű megtalálható, a villany földkábellen kivitelezett egészen a lakóházig, a külső csatorna hálózat ettől az ingatlantól indul, amely a dugulás veszélyét kizárja.

A jelenlegi készültségi fokig az e-napló naprakészen vezetésre került, szakipari munkánkénti felelős műszaki vezetői nyilatkozatokkal.
Statikai szakvéleményt kértek a tulajdonosok, amely természetesen az e-naplóba is bejegyzésre került, a doktori címmel bíró építész szakvéleménye: „ház az előírásoknak megfelelően épült, statikailag rendben van”

Szada a főváros agglomerációjának egyik legdinamikusabban fejlődő települése, infrastruktúrája jó, tömegközlekedéssel - autóbusszal - a fővárosba, Gödöllőre, Veresegyházra egyaránt el lehet jutni. Az önkormányzat a családok számára szociális- és egészségügyi hálót biztosít, támogatást nyújt. Iskola, Óvoda, Bölcsőde is rendelkezésre áll a gyermekes családok számára. Bevásárlásra, szolgáltatások igénybevételére is több lehetőség kínálkozik a településen.

További információért várom jelentkezését, hívjon bizalommal

Az ingatlant rugalmasan tudjuk megtekinteni, de kérem, hogy felém minimum 24 órával előtte jelezze szándékát.
Konstruktív együttműködését köszönöm.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szada, Szőlőhegy
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 430,62 ezer Ft/m²
Szada 634,76 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 389
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch